KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Meidän perheessä on alkanut ensimmäinen todellinen pyöräilykesä. Kaksivuotiaamme sai käyttöönsä serkkutyttönsä vanhan puisen potkupyörän ja lisäksi olemme tehneet pidempiä pyöräretkiä tytön istuessa turvaistuimessa. Potkupyörän kanssa on nyt se ongelma, että taaperon varpaat ylettävät juuri ja juuri maahan sen kyydissä, joten tytön kiinnostus potkutteluun on tällä hetkellä melko vähäistä. Luin joistain, että Pukyssä jopa 80cm lapsen jalat yltäisivät maahan, mutta me täällä odotellaan josko tytär kasvaisi hieman pituutta kesän aikana ja pääsisi ajelemaan omalla puisella potkupyörällään.

Sen sijaan turvaistuin aikuisen polkupyörän takana on osoittautunut ihan hittijutuksi. Alun jännityksen ja ihmettelyn jälkeen kaksivuotias tykkää istua kyydissä ja katsella maisemia. Parasta tässä alkukesässä ja pyöräretkissä on ollut, että meidän perheen kotiseutu on näyttänut kivat puolensa kun ollaan käyty retkillä, piknikeillä ja uusissa leikkipuistoissa. Onneksi kesä on vasta aluillaan, joten uusia pyöräilykohtaita ehtii hyvin testaamaan ja kokemaan.

Jotta pyöräilykausi pystyi käynnistymään piti lapselle tottakai hankkia pyöräilykypärä. Hissu sai testattavaksi Nutcasen kypärän ja se on osoittautunut käytössä vallan mainioksi.

Nutcasen pääasia on tehdä kypäristään turvallisia. PR-toimistosta saamani tieto kertoi, että Nutcase-kypärä antoi saksalaisen tuotetestaussäätiön Stiftung Warentestin tuotetestissä vertailun parhaan törmäyssuojan. Testiin kuului 18 pyöräilykypärää, joista hyvän
kokonaisarvosanan ansaitsi Nutcasen lisäksi vain kaksi muuta kypärää. Nutcasen kypärät ovatkin erittäin kestäviä, mutta kuitenkin kevyitä ja hengittäviä, taaten näin käyttömukavuuden.

Lapsille Nutcase valmistaa kahta eri mallia - Little Nutty ja Baby Nutty. Hissun kypärä on Little Nutty mallistosta ja sitä löytyy koosta XS (48cm–52cm). Baby Nutty on kokoa XXS (47cm–50cm). Little Nuttyn leukahihna on säädettävä ja tykkään, että se on hyvin pehmustettu, mikä varmasti tuntuu mukavalta lapsestakin. Käyttöä helpottaa valtavasti, että hihnan lukko on magneettinen ja näin ollen lukko on helppo avata ja sulkea. Magneettisen lukon lisäksi tykkään, että kypärän takaosassa on pyöritettävä kiristin, jonka avulla kypärän saa lapsen päähän tukevasti. Kypärään kuuluu irroitettava lippa, joka suoraa lapsen silmiä auringolta ja sateelta. Kypärän mukana tulee myös irrotettavat lisäpehmusteet, joita voi vaihtaa lapsen kasvun mukaan.

Vaikka Nutcasen kypärät ovat ennenkaikkea turvallisia, niin ne ovat hauskoja. Vai mitä mieltä olette tästä Hissun leppäkerttu-kypärästä? Erilaisista trendikkäistä ja tyylikkäistä väreistä ja kuoseista Nutcase onkin tullut tunnetuksi turvallisuuden lisäksi.

Nyt voimme hyvillä mielin pyöräillä. Täältä sinä löydät lähimmän Nutcase jälleenmyyjäsi.

Turvallista ja aurinkoista pyöräilykesää kaikille!

Kommentit (5)

Jose
3/5 | 

Ihana leppiskypärä! Mä olisin halunnut hankkia meidän tytölle Nutcasen, mutta koot menivät just sillain että tämän kesän kypärä ei olisi ensi kesänä mahtunut ja isompi olisi nyt ollut ihan liian iso. Täksi kesäksi tuli siis edullisempi Limar ja ehkäpä seuraava sitten on Nutcase. Mulla on itselläni se vesimeloni ollut jo muutaman vuoden ja tykkään edelleen. :) Puky tytöllä sen sijaan on, se kaikista pienin koko, mutta ei ainakaan vielä (nyt pituutta n. 80 cm) yllä jalat maahan. Loppukesästä toivottavasti sitten.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla