Kaupallinen yhteistyö Miniones.fi kanssa

Minulla oli raskaana ollessani selkeä lista mitä tarvikkeita tulisimme tarvitsemaan vauva-arjessa. Esikoisen kohdalla ehti nimittäin huomaamaan mitkä olivat niitä tarpeellisia hankintoja ja mitkä ihan turhakkeita. Yksi tuote, joka kuitenkin pääsi hankintalistalle ilman, että minulla oli siitä aikaisempaa käyttökokemusta, oli lämpöpussi. Ja erityisesti siis sellainen lämpöpussi, jota pystyisi käyttämään turvakaukalossa. Esikoisemme oli kevätvauva, joten lämpöpussille ei ollut tarvetta moneen kuukauteen, mutta syys/talvivauvalle tämä on kyllä todella näppärä hankinta.

Verkkokauppa Miniones.fi:n valikoimaan kuuluu monenlaisia erilaisia Baby´s Onlyn lämpöpusseja. Tarjolla olevat lämpöpussit soveltuvat käytettäviksi sekä rattaissa että turvakaukaloissa ja ennen kaikkea väri- ja kuosivalikoima on todella laaja. Itse päädyin haluamaani lämpöpussiin, jota voisin käyttää nimenomaan turvakaukalossa ja kaikki värit olisivat käyneet kunhan se olisi vaaleanpunainen. :) Tämä Baby´s Onlyn lämpöpussi onkin todella nätin vaaleanpunainen, sellainen kaunis ja herkkä sävy, ei liian imelä.

Baby´s Onlyn lämpöpussit ovat tulleet tunnetuiksi erityisesti kauniista neulospinnoistaan ja herkästä värimaailmasta. Miniones.fi valikoimiin kuuluu kuitenkin myös tähtikuvioisia tai esimerkiksi mintunvihreitä ja tummansinisiä lämpöpusseja. Kätevintä lämpöpussissa on, että siinä aukot, jotka mahdollistavat sen käytön sekä rattaiden että turvakaukaloiden erilaisten valjaiden ja vöiden kanssa, esimerkiksi yleisiä viisipiste valjaita pystyy käyttämään tämän lämpöpussin kanssa. Lisäksi pussi on ihanan pehmoinen.

Vauvamme on nyt reilun kuukauden ikäinen ja lämpöpussi on ollut alusta alkaen käytössä turvakaukalossa. Hertta tuli sairaalasta kotiin pussukan suojissa ja tämän jälkeen kaikki autolla tapahtuneilla kauppa- ja kyläilyreissuilla pussi on ollut turvakaukalossa. Lämpöpussi helpottaa valtavasti arkea, koska vauvaa ei tarvitse jatkuvasti olla pukemassa ulkovaatteisiin ja niistä pois. Vauvan voi melkeinpä laittaa lämpimällä syys/talvisäällä pelkissä sisävaatteissa pussin sisään, kunhan päässä on pipo ja käsissä lapaset. Lämpöpussin käyttöön turvakaukalossa on ihan turvallisuus perustekin, sillä turvavyöt saa paljon paremmin kiinni vauvalle, kun häntä ei ole topattu ulkovaatteisiin vaan vyöt menevät pussin sisällä sisävaatteissa tai kevyemmässä haalarissa olevan vauvan ympärille tiukemmin. Lämpimässä autossa ja esimerkiksi kauppaan päästessä pussia voi sitten avata, jolloin vauvalle ei tule liian kuuma eikä kuumuudesta aiheutuvia itkukohtauksia synny automatkalla.

Olen käyttänyt lämpöpussia turvakaukalon lisäksi  vaunuissa pehmikkeenä ja lämmikkeenä. Ulkoillessa vauva pitää olla puettuna sään mukaisesti, vaikka hän onkin lämpöpussin suojissa. Loppusyksystä puin vauvan pussiin fleecehaalarissa, kovilla pakkasilla siirryin toppahaalariin ja luulenpa, että tällä viikolla pystyn jälleen siirtymään kevyempään haalariin lämpenevän sään vuoksi. Vaatekerroksien määrää vaihtelemalla olen muokkaillut vauvanvaatetusta vastaamaan ulkona vallitsevaa lämpötilaa.

Kaunis lämpöpussi helpottaa kyllä suuresti menevän perheen vauva-arkea, suosittelen.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 | 

Kätevää, pitäisi katsella myös meidän neidille... on melkein päivälleen samanikäinen teidän Hertan kanssa.

Voi olla off topic, mutta onko teillä jo nimivalinta selvinnyt. Muistan, kun joskus siitä kirjoittelit. Itse olin silloin vähän samanlaisissa tunnelmissa, vaikea päättää... ja oon kyllä osin vieläkin.

Vierailija

Juuri tuota postausta muistelin. Saako udella, mikä vaihtoehto voitti? Joka tapauksessa kiva kuulla, että nimi on selvillä. Kunpa meilläkin kirkastuisi lapsellemme sopivin nimi omista vaihtoehdoistamme.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Päädyttiin pitkään kolmitavuiseen nimeen ja ainakaan vielä nimestä ei ole väännetty lempinimeä. Tsemppiä teille nimivalintaan. Me käytiin jokaisen nimen plussat ja miinukset läpi ja lopulta se suuhun sopivin ja omasta mielestä kaunein nimi jäi sitten jäljelle.

Vierailija
3/8 | 

En ostaisi tän blogin perusteella mitään kun kaikkea krääsää vaan kehutaan makeilevasti.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Itse saan päättää mitä tuotteita ja juttuja tuon blogissani esille, enkä näe kovin järkeväksi, että ottaisin meille käyttöön tai testiin asioita tai tekisin juttuja, jotka eivät elämääni sovi taikka liity. Tuon mieluusti blogini kautta esille hyviä ja positiivisia juttuja, vain sellaisia asioita joiden takana voin seistä. Et siis näe blogissani esim. imetystyynyjä, palkki-istuimia taikka mainitsemaasi krääsää. Ja kyllä mä aina olen muuten ne miinuksetkin kertonut, kuten esim. vaunuissa.

Rentoa tulevaa viikonloppua sinulle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla