Pikkuneitini sai Lamazelta paketin, josta paljastui hauska koira. Lelusta tuli heti hitti, eikä ihme, sillä koirat ovat tällä hetkellä vauvani mielestä ihan parhaita. Koiran tassuina toimii renkaa, joten lapsen on kiva koiraa työntää ja vetää, mikä kehittää lapsen motorisia taitoja. Koirassa on paljon kuvioita, värejä, erilaisia materiaaleja ja ääniä, jotka tarjoavat ärsykkeitä lapsen aisteille. Selässä on pikkuinen koppa, johon lapsen on hauska laittaa ja ottaa pois pieniä leluja.  Kantokahvasta lapsen on helppo kanniskella koiraa mukana. Mukana tulee myös pieni pallo ja luu, joista ainakin meillä tuli ihan suosikkijutut. Tyttäreni tykkää syöttää luuta koiralle ja palloa heittelemme keskenämme. Koira on suunnattu erityisesti 6-24 kuukauden ikäisille lapsille.

Lamazen pehmolelut antavat virikkeitä lapsen aisteille ja niiden kirkkaat värit kiinnittävät heti pienen lapsen huomion. Lamazen lelut on varta vasten suunniteltu kehittämään lasta kokonaisvaltaisesti ja ne kehittävät lapsen näkö- ja tuntoaisteja sekä tukevat motorista kehitystä.  Nämä laadukkaat lelut ovat taatusti turvallisia. Valikoimista löytyy kuhunkin lapsen ikävaiheeseen sopivat lelut (0 kk+, 6 kk+, 9 kk+ 12 kk+ ja 18 kk+). Pääset tutustumaan tarkemmin Lamazen leluvalikoimaan heidän sivuillaan www.lamaze.fi. Jälleenmyyjät löydät näppärästi täältä.

Monella vauvalla taitaa olla ainakin yksi Lamaze-lelu, sillä synnytyssairaalasta saa mukaansa Lamaze-perhosen/ampiaisen. Meillä ainakin kyseinen pörriäinen oli ihan hittilelu vauvan ollessa aivan pieni. Kotona meillä on myös ennestään Lamazen värikäs Trotter-poni, jonka tyttäreni sai ristiäislahjaksi. Poni on ollut leikeissä mukana jo yhdeksän kuukautta ja edelleen se on tyttöni mielestä kiva.

Saan nyt ilokseni järjestää blogini lukijoiden kesken arvonnan. Alla oleva hiiri helistin haluaa nimittäin päästä leikkeihin mukaan jonkun kotiin. Helistin on suunnattu vauvoille ja sen äänet kiinnittävän vauvan huomion. Kolmiosaiseen helistimeen on vauvan helppo tarttua ja vihreä lehti toimii puruleluna.

Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta ja lisäämällä kommenttiin sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 27.3.2015 klo 23.59. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
Oikein paljon onnea kaikille arvontaan!

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJALLE ILMOITETTU HENKILÖKOHTAISESTI. Arpa onni suosi vierailijaa 46/66 kommentilla

"Mukaan kivaan arvontaan. -minttu47-" Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.

blogiyhteistyö

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla