Helmikuun loppumisen kunniaksi vielä yksi postaus meidän Dubain matkastamme. Lupaan, tämä on viimeinen kuvapläjäys Dubaista. Edelliset matkapostaukset löytyvät täältä: terkut, meidän hotelli, auringonlasku Palmusaarella, ostoskeskukset, minun loma-asu, Bread Street-ravintola ja  Burj Khalifa,

Tämän postauksen kuvat ovat yhdestä pienestä hetkestä lomaltamme. Istahdimme nimittäin Dubai Mallilla teelle Laduréen kahvilaan, ennen kuin menimme katsomaan Dubai Fountainin showta. Ladureén maailma on täydellisen herkullinen ja kaunis, jokainen yksityiskohta on mietitty; tuotteet, pakkaukset, asiakaspalvelu, tuoksut ja myymälöiden sisustus. Olen jo pitkään halunnut päästä käymään Laduréen kahvilassa, joten olen iloinen kuin sellainen tuli meitä ostoskeskuksessa vastaan. Mies ei tajunnut yhtään miksi hehkutin paikkaa, yritin innostaa häntä tilaamalla hänelle macaronsin, mutta se oli kuulemma liian makeaa. Miehet, ei ne vaan tajuu. Mutta itse nautin täysillä tästä hetkestä, valitsemani leivos oli niin suussasulava että, en ole tainnut ikinä syödä mitään niin ihanaa. Teekupillinen oli niin pehmeän maukas, että teetä oli ostettava myös kotiin. Ja entäs meidän pikkutyttö, hän sai tarjoilijan heltymään, ja tämä töi Hoolle oman Ladurée suklaapalan. Ne pienet kauniit hetket.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla