Jo monena jouluna olemme tuoneet mökin metsistämme pienenpieniä kuusia kotiin maljakoihin laitettavaksi. Niin tehtiin tänäkin vuonna. Yksi pikkukuusista pääsi tyttären huoneeseen. Pitäähän pikkutytöllä olla oma pieni kuusensa.

Fine Little Dayn Kuuset vauvanpeitto on päässyt näin joulun alla taas käyttöön. On muuten ihanan pehmoinen peitto pikkuiselle.

Kuusi yötä jouluun!

Kommentit (1)

1/1 | 

 

Kivan näköistä. Mutta jos lapselle tulee hengitysoireita tai ihottumia niin kannattaa kokeilla viedä kuusi pois. Kaverillani ei ollut mitään allergioita mutta kun hänen huoneeseensa tuotiin oma joulukuusi kun hän oli noin 12 v niin joutui käymään lääkärissä parin päivän päästä. Tytön kasvot turposivat järkyttävästi. Syylliseksi paljastui tuo elävä joulukuusi. Allergisoitui kun oli kaikki yöt sen kuusen kanssa samassa tilassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla