Hankin aikoinaan esikoisen vauvavuotena The Birth Posterin, joten toki sellainen piti hankkia pikkusiskollekin. Isosiskon julisteesta tein aikoinaan oman postauksen ja se löytyy täältä.

The Birth Posterin mainiona ideana on, että julisteen vauva personoituu oman vauvan syntymäkoon mukaiseksi kun mitat ilmoitetaan tilausvaiheessa, eli kuva on 1:1 vastasyntyneen kanssa. Vauvan kuvia on mahdollista saada kuudessa eri tyylissä ja itse olen valinnut molempina kertoina SKETCH #2, nyt vaan tilasin uuden julisteen peilikuvana ensimmäiseen julisteeseen nähden. Julisteeseen tulee näkyviin vauvan nimi, syntymäaika, paino ja pituus; nykyään tiedot on mahdollista saada myös suomeksi.

Julisteen tilaaminen Ruotsista yrityksen verkkokaupasta on vaivatonta ja tilaus tuli perille jo muutaman päivän sisällä.

Nyt kotimme seinällä on hauska muisto vastasyntyneistä sisaruksista, jotka olivat syntyeessään aivan saman pituiset. Instagramissa on muuten kuva, jossa Hertta köllöttelee oman muotokuvansa äärellä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla