Yövyimme Naantalin matkallamme Kultaranta Resortissa

Yövyimme Naantalin matkallamme Kultaranta Resortissa. Kultaranta Resort myy muumipaketteja, joka oli edullinen ja vaivaton vaihtoehto meidän neljän hengen poppoollemme. Pääasiassa paikka on tarkoitettu golfaajille, mutta onneksi sinne pääsee myös "tavallisetkin" matkaajat. Kultaranta Resort oli juuri minun makuuni - uusi, tyylikäs, korkeatasoinen ja täynnä palveluita.

Kultaranta Resortissa majottaudutaan joko luhtihotellissa tai lomahuoneistossa. Meidän hotellihuoneemme oli ainakin tyylikäs, harmoninen ja valoisa. Luhtihotelli sijaitsi parinsadan metrin päässä päärakennuksesta, joten matka illalliselle tai aamiaiselle ei ollut pitkä. Lapsetkin sanoivat, että voisivat muuttaa hotellihuoneeseen asumaan, kunhan siinä olisi vielä keittiö - taisivat viihtyä hekin.

Illallisen nautimme resortin ravintolassa, josta on hienot maisemat golfviheriölle. Ravintola mainostaa käyttävänsä niin paljon kuin mahdollista lähialueen raaka-aineita, joka on aina mukava juttu. Ravintolasta löytyi lastenlista, joka helpotti kovasti. Aikuiset saimme sitten valita menusta hiukan makuelämyksellisimpiä vaihtoehtoja. Samassa ravintolassa on tarjolla aamiainen, joka oli mielestämme liian vaatimaton paikkaan nähden.

Vielä kun olisin ehtinyt johonkin ihanaan hierontaan, olisi vierailumme ollut kaikin puolin täydellinen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla