Vauva-fi:n bloggaajaksi siirtymisen vuoksi ajattelin hiukan kertoa itsestäni. Joukolatar-blogi saa nimittäin varmasti paljon uusia lukijoita.

Olen uunituore äiti, sillä esikoiseni syntyi pääsiäisenä. Elän siis tällä hetkellä aivan mieletöntä aikaa. En oikein vieläkään usko todeksi, että minulle on annettu tälläinen onni. Asun Helsingissä kerrostalokolmiossa komean mieheni ja edellä mainitun suloisen pienen tyttövauvan kanssa. Olen kolmekymppinen, joo kai se on pakko uskoa, että en ole enää teini. Tykkään Helsingistä, mökkeilystä, liikunnasta, brunsseista, sisustamisesta, matkustamisesta, Antti Tuiskusta, kaikesta hömpästä, työelämästä,  jne. jne.

Bloggaamisen aloitin hääblogini Jotain vaaleanpunaista myötä puolitoista vuotta ennen häitä. Oli selkeetä käydä häiden suunnittelua ja itse häät läpi blogissa, lisäksi hääbloggaajien joukko oli mahtava ja kannustava. Häiden jälkeen päätin, että lopetan bloggaamisen kokonaan, mutta menikös aikaa ehkä puolisen vuotta ja aloitin Joukolatar blogin. Halusin paikan, jonne voisin tallettaa tekemisiäni ja kauniita asioita. Nimi blogille tulee mökistäni Joukolasta, joka on minulle maailman paras paikka. Raskauden myötä blogista rupesi tulemaan "mammablogi".

Joukolatar-blogi tulee jatkossakin keskittymään muun muassa vauvailuun, sisustamiseen, arkeen, mökkeilyyn, harrastuksiin, pukeutumiseen, matkusteluun, ravintoloihin ja onnellisiin asioihin. Toivottavasti viihdyt blogini parissa. Mieluusti otan myös juttutoiveita vastaan.

Ihanaa alkanutta juhannusviikkoa kaikille lukijoille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla