Olen käynyt lähes pari vuotta sitten viimeksi Krullan viikonloppubrunssilla ja eilen pääsin nauttimaan kollegoiden kanssa paikan aamiaisesta

Olen käynyt lähes pari vuotta sitten viimeksi Krullan viikonloppubrunssilla ja eilen pääsin nauttimaan kollegoiden kanssa paikan aamiaisesta. Tunnelma paikassa oli edelleen yhtä hienostunut kuin muistinkin, kun winervalssi soi kattokruunujen loisteessa.

Arkiaamiainen Krullassa on kiva. Pääosassa on erilaiset salaatit, jonka lisäksi on tarjolla mysliä, leipää, juustoja ja jälkiruokia. Mehu- ja kahvikannut croisanttien kanssa oli katettu valmiiksi pöytiin. Leipävalikoiman olisin toivonut olevan hieman laajempi, sillä itse en löytänyt kaipaamaani tummaaleipää. Ja lautasten pitäisi olla isommat, ettei koko ajan tarvitsisi olla santsaamassa. :)

Mutta olipas ihana rauhallinen aloitus työpäivälle.

Pitäisi käydä enemmänkin aamiaisella arkiaamuisin keskustassa. Mitäs niitä kivoja paikkoja olisi? Cafe Köket, Kiila, Kämp ja SIS. Deli nyt ainakin tulivat ensimmäisenä mieleeni.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla