Me ollaan kotona. Kahdeksan viikkoa pääasiallista mökkeilyä ja erilaisia kesäretkiä takana. Isä-ihminen aloitti tänään työt ja me aloitimme arjen vauvan kanssa kahdestaan. Katsotaan miten päivät rupeavat taas sujumaan, olenhan ehtinyt tottumaan siihen, että apukäsiä on lähellä jatkuvasti.

Arki tarkoittaa myös uusien ja vanhojen harrastusten alkamisen. Vauvauinti alkaa tällä viikolla, sinne mennään koko perhe. Ihana nähdä miten meidän tyttö reagoi, kun pääsee pulikoimaan. Lisäksi olen ilmoittautunut tyttären kanssa Kirppanoiden Babypilatekseen. Siitä lisää myöhemmin täällä blogissa. Seurakunnan vauvakerho ja muskari alkavat ensi kuussa. Ja mikä parasta pääsen itse kunnolla treenailemaan Satsille kesäloman löllöttelyiden jälkeen. Nyt kun tyttö on yli kolme kuukautta vanha voin jättää hänet jumpan ajaksi Satsin lapsiparkkiin hoitoon. Tämäkin jännittää, että miten lyhyet hoitojaksot rupeavat sujumaan.

Parasta arjessa on kuitenkin se, että kavereidenkin lomat on pitkälti pidetty, joten viikolla ehtii näkemään ystäviä ja mammakavereita. Tiedossa siis vaunulenkkejä, kyläilyä ja lounastreffejä. Ehkäpä näillä tiedoilla tokenen siitä, että vauvan ensimmäinen kesä rupeaa todella olemaan takana päin.

Minkälaisia harrastuksia ja arkipuuhia sinulla on vauvan kanssa?

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla