KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Minulla oli kaksi viikkoa myyntipöytä lastenvaatekirpputori Velmussa Helsingin Malmilla ja nyt on aika tehdä tilinpäätös tästä kokemuksesta.

Alkuun on ehkä hyvä pohjustaa, että jo raskausaikana innostuin lastenvaatekirpputoreista, tätä ennen en todellakaan astunut sisälle kirpputoreille sillä minulla oli mielikuva pölysistä ja tunkkaisista paikoista. Mutta lastenkirpputorit ovat toista maata ja miten hienoa on löytää hyviä lastenvaatteita edullisesti. Moni kiva lastenvaatekirpputori on valitettavasti pk-seudulta lopettanut, kuten Hippula, Pallokala Poks, Pellavapää, Piilo ja ROK Clothing, mutta onneksi jäljelle on jäänyt monia hyviä kirpputoreja. Tunnisteen Lastenvaatekirppuri löytyykin juttuja osasta käymistäni kirppiksistä.

Meillä rupesi kertymään vauvanvaatteita kaksi Ikea-kassillista ja päätin, että nyt on aika laittaa vaatteet kiertoon kun rupesi säilytystila loppumaan. Äitiyspakkauslaatikosta olen tehnyt muistojenlaatikon ja sinne siirsin ne kaikista suosituimmat ja muistorikkaimmat vaatteet säilöön.

Halusin myyntipöydän sellaiselta lastenvaatekirpputorilta, jossa tykkään itsekin asioida, niinpä päädyin Velmuun. Myyntipöydän voi Velmuun varata joko puhelimitse tai sähköpostitse. Tai sitten tehdä niin kuin minä ja kävellä sisään kirppikselle ja varata pöydän paikanpäältä ja samalla kertaa tehdä löytöjä. Itse varasin haluamani pöydän noin kuukautta ennen myynnin aloittamista. Sain mukaani kuusi arkillista hintalappuja ja toivoin, että inspiraatio hinnoittelu-urakalle ennen deadlinea.

Itse koin kaikista vaikeimmaksi juuri hinnoittelun. Velmu tarjoaa myös

Velmussa ei ole mitään tiettyä aloitus- tai lopetuspäivää, vaan myynnin voi aloittaa haluamanaan päivänä. Viikon myyntiaika on 6 päivää (la kiinni) ja kahden viikon luonnollisesti 12 päivää. Minä aloitin myynnin maanantaista, sillä koin sen näin helpoimmaksi muistaa ja hallita.

Olen itseasiassa melko innoissani kun pääsin laittamaan Hissun vanhoja vaatteita esille myyntipöytään. Miten rakastankaan tuollaista. Velmun myyntipöytään kuuluu lähes rajaton

Isoiso plussa Velmussa myyjän kannalta on se, että pöytä

Kävin kahden viikon aikana jopa viisi kertaa Velmussa. Viedessä ja hakiessa vaatteet ja sen lisäksi kolme kertaa lisäämässä tavaraa myyntiin.

Kaikkia varmasti kiinnostaa paljonko pöytäni myynti oli kahdelta viikolta, eli 12 myyntipäivältä. 300€!! Olin iloisesti yllättynyt.

Puolikas Ikea-kassillinen jäi lastenvaatteita myymättä,

Vinkit kirppismyyjälle:

1) Myy siistejä, pestyjä, ehjiä, nukattomia ja silitettyjä vaatteita.

2) Pidä myyntipöytäsi siistinä.

3) Laita infolappuja myyntipöytääsi.

4) Hinnoittele järkevästi.

blogiyhteistyö

Kommentit (2)

1/2 | 

Hei!

Missä facekirpulla myit vaatteita? :) Olis kiva tietää et oisko meidän 8kk:n ikäiselle neitille jotain sopivaa vaatetta ;)

 

t. Salla

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014
2/2 | 

Itse tykkään mm. näistä FB-kirppiksistä: Lasten kirpputori H&M Lindex Kappahl (koottain), Hienohelma Lasten Kirppis Pomp de lux, Mayoral, Next, Newbie, Wheat.. ym. ja Zara Kids -kirppis.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013