Toinen viikko myyjänä Velmussa starttasi tänään!

Kävin eilen täydentämässä pöytääni ja myynnissä on vaikka mitä ihanuuksia! Pöydässä 17 on nyt vauvan/taaperon vaatteita koossa 50-80. Pöydästä löytyy merkkituotteita, kuten Tommy Hilfigerin mekko, Burberryn housut, Ralph Laurenin mekko ja Tommy Hilfigerin neuletakki. Eilen oli jäljellä vielä mm. Gapin, H&M:n ja Zaran collegeasuja, joihin kuuluu sekä huppari että verkkarit; niin kivoja oloasuja lapselle. Lisäksi paljon bodyja, yökkäreitä, puolipotkuhousuja, mekkoja, paitoja ja housuja eri merkeiltä, kuten Zara, Lindex, Mayoral ja H&M.

Velmun omistaja kertoi, että paikan asiakaskunta on tuplaantunut vuoden aikana. Tämän kyllä huomaa, sillä myyntini pöydässä oli jo kolmen päivän jälkeen yhtä paljon kuin toisessa pk-seudun lastenvaatekirpputorilla oli koko viikon ajalta. Nytkin kaikki myyntipöydät olivat Velmussa täynnä ja jatkuvasti myymälään tuli asiakkaita, kun itse siellä kävin viime viikolla. Eli kauppa käy! Mene sinäkin viimeistään tällä viikolla joko tekemään edullisia löytäjä tai varaamaan myyntipöytä Velmusta. Velmuhan sijaitsee Helsingin Malmilla osoitteessa Soidintie 6.

Velmu kirppis

ma-pe 10.00-17.00
su 10.00-15.00
lauantaisin suljettu

blogiyhteistyö

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla