Parhaita on aamut, kun ehtii rauhassa aamiaiselle keskustaan ennen työpäivää

Parhaita on aamut, kun ehtii rauhassa aamiaiselle keskustaan ennen työpäivää. Arkiaamuisin Kiilassa on tarjolla perusaamiaista klo 7-10.30  hintaan 6,90€. Hintaan kuuluu puuroa, mysliä, jugurttia, voileipiä, karjalanpiirakoita, juustoa, leikkeileitä, kananmunia, kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Hauskinta on, että asiakas saa itse paistaa itselleen vohveleita. Juomana kahvi, tee ja todella laihaa mehua.

Parasta Kiilan aamiaisella on hintahintahinta, kiva ja avara miljöö, keskeinen sijainti aivan Stockkan ja Aleksin jouluvalojen vieressä ja  leppoisan rauhallinen tunnelma. Miinusta tulee palvelusta, joka tällä kertaa oli hiukan tympeää ja siitä, että buffetpöytä tuntui olevan koko ajan tyhjän näköinen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla