KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Vaikka Suomen sää on viime päivien aikana vaihdellut laidasta laitaan on minun ajatukset olleet jo vahvasti tulevassa kesässä. Olen haaveillut rennoista lounashetkistä aurinkoisella terassilla aurinkovarjon katveessa, päiväunista laiturin nokassa mukavassa aurinkotuolissa ja kesäilloista ystävien kanssa grillaillen. Eli mielikuvat ovat jo vahvasti ulkona ja pihamaalla ja tämähän tarkoittaa myös sitä, että sisustussuunnitelmat ovat näin ollen terassilla, parvekkeella ja muissa ulkotiloissa.

Eräänä päivänä työpäivän jälkeen ajelin Vantaalle Porttipuiston liikekeskukseen. Porttipuisto on kotiin, sisustukseen ja vapaa-aikaan keskittynyt liikekeskus. Perille pääsee näppärästi autolla, sillä liikekeskus sijaitsee Kehä III:n ja Lähdenväylän risteyksessä, aivan Vantaan Ikean vieressä, lähellä pysähtyy myös muutama bussilinja. Samaan rakennukseen on keskitetty useampi sisustusmyymälä: Finsoffat, Isku, Jysk, Kruunukaluste, Masku ja Mattokymppi, näin ideoiden hankkiminen on helppoa ja eri myymälöiden valikoiman vertailu yksinkertaista. Porttipuiston liikekeskuksen sisustusmyymälöissä on kesäkauden sesonki alkamassa nyt kiivaimmillaan ja lukuisat terassi- ja pihakalusteet, pöytä-, sohva- ja oleskeluryhmät sekä lepotuolit oli tuotu näkyvimmille paikoille liikkeisiin.

Omalla ostoslistallani on tänä kesänä aurinkotuoli laiturille, ruokailuryhmä terassille ja jokin oleskelupesä laitettavaksi patiolle tai laiturin nokkaan.

Nykyinen terassillamme oleva ruokailuryhmä on ajalta, jolloin muodissa oli puiset kokoontaitettavat painavat tuolit ja raskaat pöydät, tiedättekö ne kalusteet joita tulisi öljytä pari kertaa kaudessa. Onkin ollut ilo huomata kuinka helppohoitoisiksi kesäkalusteet ovat kehittyneet. Tällä hetkellä Porttipuiston liikekeskuksen myymälöissä näytti olevan pääasiassa säänkestäviä helppohoitoisia polyrottinkikalusteita sekä modernin kauniita ja kevyitä alumiinikalusteita. Omaa silmääni miellyttää valtavasti yksinkertaiset alumiiniset ja teräkselliset tuolit ja pöydät, joissa minua viehättää ajatus huoltovapaista materiaaleista, tyylikkyys, värimaailma ja tuolien keveys. Omiksi suosikeikseni nousi Kruunukalusteen Cannes , Iskun Silva-tuolit ja Silvano-pöytä sekä Iskun Laituri-sarja. Kruunukalusteen ja Iskun kesävalikoima yllätti minut muutenkin todella positiivisesti ja erityiskiitos Iskun ammattitaitoiselle ja todella ystävälliselle palvelulle, jota sain heidän Porttipuiston myymälässään, pitäisi useamminkin hyödyntää ammattilaisten näkemyksiä ja tietoja.

Jo muutaman kesän ajan olen kaipaillut meidän isolle laiturille aurinkotuolia. Sellaista missä voisin löhöillä ja lukea hömppökirjallisuutta, nukkua päikkärit tai vaan ihailla tyyntä järvimaisemaa. Ja tulevina kesinä voisin istua aurinkotuolissa ja vahtia silmätarkkana rantahietikossa leikkiviä lapsia. Ilokseni Porttipuiston liikekeskuksen sisustusmyymälöissä oli muutama todella potentiaalinen tyylikäs vaihtoehto: Kruunukalusteen Leone-kansituoli, Kruunukalusteen Twin-aurinkolaveri sekä Iskun Aspen-aurinkotuoli.

Sisustusostoksilla on aina tilaa unelmoinnille ja tämän ostosreissun jälkeen haavelistalleni pääsivät Iskun Polaris-aurinkovuode tai Kruunukalusteen Ninja-aurinkovuode. Miten ihastuttava pesä lepäillä koko perheen voimin. Ja vaikka tuotteet ovat isoja on ne materiaalin vuoksi kuitenkin helppoja liikutella ja ennenkaikkea ne ovat säänkestäviä ja lähes huoltovapaita, mikä on ehdoton ominaisuus Suomen kesässä.

Kyllä se kesä sieltä tänäkin vuonna tulee ja kesäsisustukseen kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Porttipuiston Liikekeskuksessa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla