Mä olen kesälomalla! Minulle annettiin nimittäin uudessa työpaikassani pari viikkoa kesälomaa. Kiva päästä nauttimaan kesästä koko perheen voimin, ennen syksyn kiireitä ja isoja muutoksia. Ollaan tähän asti oltu lomapäivät pääasiassa Joukolassa ja miehen kotiseuduilla. Lisäksi kesälomaamme tulee kuulumaan lomamatka etelään. Elokuu on aina ollut minun lomakuukausi ja ehkä sen vuoksi mun lempparikuukausi. Tykkään elokuun lämpimistä päivistä ja pimenevistä illoista. Elokuussa on jotenkin jännä fiilis, kun Suomi rupeaa rauhoittumaan heinäkuun kesäkiireiden jälkeen ja ilmassa rupeaa olemaan syksyistä fiilistä.

Kävimme koko perhe juhlimassa pikkuneidin serkun syntymäpäiviä Päijät-Hämeessä ja sain pukea tytölle pitkästä aikaa Burberryn mekon päälle. Hankin mekon jo itseasiassa joulun aleista Stockmannilta ja ajattelin, että se olisi hyvä mekko yksivuotisjuhliin. Mutta kun kevään juhlat läheistyivät halusinkin tytölle jonkun (yllätysyllätys) vaaleanpunaisen mekon ja Burberryn mekko onkin päässyt käyttöön kaikissa muissa juhlissa. Olin jo ajatellut, että tämä luksusmekko on jo auttamatta jäänyt liian pieneksi, mutta hyvinhän se vielä mahtui meidän Hissulle päälle. Juhlallisuutta asuun toi serkun laittama pinni meidän tytöntyllerön hiuksiin. Serkukset ovat kyllä niin rakkaita tosilleen, että sydän halkeaa heitä katsellessaan.

Syksy ja päiväkodinaloitus tuntuu kovin kaukaiselta ajatukselta ja jotenkin jännä seurata, kun monessa perheessä päiväkotiarki on alkanut nyt elokuussa. Mutta tosiasiahan on se, että ei meidänkään perheen iskäkesä kestä ikuisuutta. Mutta nyt jatkan kesäloman ja Suomen kesästä nauttimista. Seuraa elämääni Instagramissa heidi_joukolatar. Aurinkoisia päiviä sinulle!

Kommentit (2)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014
2/2 | 

Kiitos. Tyttö on kyllä suloisin tapaus maailmassa, ainakin kun minulta kysytään. :) Mekko on kyllä ollut nappiostos, sen verran monessa tilanteessa on päässyt käyttöön.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla