Kesä ja ihanat pastellisävyt!

BabyBjörnin suosittu kantoreppu One on saanut täksi kesäksi uusia ihania värivaihtoehtoja, kun BabyBjörn lanseerasi uuden Ice Cream collection-kesävärikokoelman. Meille kotiutui malliston herkän vaaleanpunainen One-kantoreppu, tämän lisäksi Ice Cream collection-mallistoon kuuluu päärynänvärinen kantoreppu sekä vaalean lila ja minttu Balance Soft-sitteri. Kyseessä on siis pastellinsävyinen limited edition-mallisto.

Meillä oli vauva-aikana käytössä erään toisen valmistajan kantoreppu, johon olimme mieheni kanssa todella tyytyväisiä, mutta jostain syystä emme ole käyttäneet kantoreppua moneen moneen kuukauteen. Olinkin innoissani, kun Berneriltä oltiin minuun yhteydessä ja tarjottiin mahdollisuutta testata BabyBjörnin One kantoreppua näin taaperoarjessa.  Kantoreppu One soveltuu käytettäväksi vastasyntyneestä 3 vuotiaaksi asti. Erilaisten säätöjen ansiosta kantoreppu Onella onkin pitkä käyttöikä. Onessa lasta voi kuljettaa neljällä eri tavalla, joko rinnalla tai selässä. Vastasyntynyttä (minipainoraja 3.5kg/53cm) kannetaan rinnalla kasvot kohti kasvoja ja lähellä rintaa. Kantorepu Onessa on vastasyntyneille tarkoitettu korkeammalla oleva taso, jolloin vauva tulee tavanomaista ylemmmäksi rinnalle.

Taaperon kannalta kantorepun yksi kivoimmista puolista on, että lasta on mahdollista kantaa kasvot eteenpäin. Itse olinkin tästä ominaisuudesta innoissani ja tätä kantotapaa olemmekin nyt käyttäneet eniten. Myös meidän Hissu on ollut tyytyväinen kun on päässyt retkillä tarkkailemaan ympäristöä helposti.. Itse olen kantajana nauttinut siitä, että voin helposti tarkkailla maailmaa lähes samalta tasolta tyttäreni kanssa ja pitää häntä vaikka jatkuvasti kädestä kiinni. Sitä kun haluaa jatkuvasti olla lähekkäin.

Vähimmäisikä kasvot eteenpäin kannettaessa valmistajan suosituksessa on 5 kuukautta, tällöin lapsen niska, selkä ja lantio ovat tarpeeksi vahvat tähän kantoasentoon. Lasta saa kantaa kasvot eteenpäin kantoreppu Onessa siihen asti kun tämä painaa 12 kg.

Meidän perheen iskä on tykännyt kantaa tytärtä selässä. Mieheni mukaan kyseinen kantotapa on hänelle ergonominen ja pystyy näin kantamaan Hissua ryhdikkäästi. Maksimipainoraja kantoreppu Onessa on 15 kg tai 100cm.

Kantorepun saa näppärästi laitettua kasaan, silloin kun sitä ei käytetä, jolloin se kulkee helposti mukana vaunuissa tai isommassa hoitolaukussa.

Kaiken kaikkiaan kantoreppu Onea on helppo käyttää ja se on mahdollista myös silloin kun on yksin liikenteessä lapsen kanssa, eikä toisen aikuisen apua välttämättä tarvita. Reppua on helppo säätää ja mekin olemme retkillämme pystyneet näppärästi vaihtamaan kantajaa mieheni kanssa. Jopa lapsen siirtäminen edestä selkään on turvallisesti mahdollista yksin, ohjeet selkäpuolelle siirtämiseen löytyy täältä.

Kantorepussa on leveä vyötäröhihna, mikä tekee kantamisesta ergonomista, kun lapsen paino siirtyy kantajan lantiolle hartioiden sijasta. Pehmustetut olkahihnat tekevät kantamisesta miellyttävää.

Kantoreppu tulee varmasti olemaan tulevillakin kesäretkillämme kovalla käytöllä. Ja näin nätin värisen kantorepun kanssa kehtaa lähteä liikkeelle myös kaupungille, vaikka vaan syömään jäätelöä.

Minulla on nyt ilo arpoa blogissani samanlainen vaalenpunainen One-kantoreppu! Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen missä käyttäisit BabyBjörnin One kantoreppua. Jätäthän kommenttiisi sähköpostiosoitteesi, niin saan helposti tavoitettua voittajan. Arvonta päättyy 17.6.2015. BabyBjörn toimittaa kantorepun arvonnan voittajalle. Onnea kaikille arvontaan! ARVONTA ON PÄÄTTYNYT ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

kantoreppu saatu blogin kautta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla