Keksin viime viikon alussa, että kutsun mammaystäviäni meille kahvittelemaan tyttären oikeana syntymäpäivänä. Ajattelin, että olisi kiva kutsua kaikkia niitä lapsia äiteineen kylään samanaikaisesti joiden kanssa ollaan vanhempainvapaalla vietetty aikaa. Nopeasti vaan facebookissa viesti reilulle kymmenelle äidille, että loppuviikosta kahvipannu on kuumana ja tarjolla kakkua. En stressannut sen enempää. Ei mitään isoa, silleen rennosti kahviteltaisiin ja katsottaisiin kun lapset leikkisivät tyytyväisenä keskenään.

Mutta siinä vaiheessa kun ystäviä rupesi valumaan kompaktiin kolmioomme vatkasin vielä keittiössä kermavaahtoa ja tytär roikkui lahkeessa. Kiitos ystävätterelle, joka jatkoi keittiössä hommia ja sain jotenkin emännöityä kaikki mammat ja vauvat sisälle. Olikin iloinen yllätys, että lähes kaikki kutsun saaneet pääsivät paikalle, mikä tarkoitti sitä, että asunnossamme oli ahdasta, menoa, ääntä, meininkiä, itkua ja naurua. Ylläolevat kuvat ovat ainoat mitkä ehdin valitettavasti ottamaan kahvikekkereiltä. (Kiitos P puhalluskuvasta!). Nuorin juhlija oli 4kk ikäinen ja vanhin lapsi 1v8kk, joten tilanteita riitti parin tunnin aikana. Luulen, että kaikki äidit ehtivät kuitenkin juomaan kupillisen kahvia.

Kahvipöydässä oli tarjolla täytekakkua, korvapuusteja (kaupan pakastealtaasta. Leivoin, mutta lopputulos oli tämä), muumikeksejä, Tigerin minivaahtokarkkeja, Tigerin mantelimakeisia, smoothieta ja pillimehua. Ja äideille tietysti kahvia! Kahvipöytään levitin vaaleanpunainen pöytäliinan* tuomaan tyttömäisyyttä. Älysöpöt pupulautaset löysin Hennesiltä ja Juhlahumun muovilusikat* olivat tukevat ja vaaleanpunaiset tottakai. :)

Päivänsankarilla oli yllään POMPdeLUXin Beijing body ja Dillon tyllihame. Pikkuneiti oli ihan ihmeissään kaikista vieraista ja kaiken lisäksi hän sai ihan mielettömiä syntymäpäivälahjoja. Kiitos äiti-ihmiset!

Kyseessä taisi olla siis perheemme prinsessan ensimmäiset kaverisynttärit. Itse ainakin vedin syvään henkeä kun hyvästelin viimeisen  ihanan ystävättäreni.

*tuotteet saatu blogin kautta Juhlahumulta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla