Vietimme eilen tyttären kanssa kaupunkipäivän Tampereella, sillä aikaa kun mieheni oli pelaamassa salibandyturnauksessa. Olin aikaisemmin käynyt ainoastaan Särkänniemessä, joten Tampere oli minulle aivan tuntematon. Niinpä halusin päästä piipahtamaan kyseisessä kaupungissa, kun siihen tarjoutui näin hyvä mahdollisuus ja reilut pari tuntia kaupungilla kuluivatkin helposti.

Lähinnä keskityimme tyttären kanssa shoppailuun Hämeenkadun ympäristössä. Saatuamme auton parkkiin suuntasimme ensimmäiseksi Stockmannin, sillä luotin siihen, että siellä on varmasti hyvä lastenhoitohuone. Halusin kiertää Tampereen pieniä lastenvaatemyymälöitä, mutta nopealla googlettelulla löysin ainoastaan lastenvaateliike Kuopuksen. Ihastuin Kuopuksen Hatanpään valtatien myymälässä kahteen ennestään minulle tuntemattomaan brändiin, Geggamoja ja The Tiny Universe. Toki näiden lisäksi Kuopuksessa oli myynnissä monen muun ulkomaalaisen brändin vaatteita. Changesta tein hyviä liivilöytöjä, niistä lisää myöhemmin blogissa. Lisäksi shoppailimme ruotsalaisissa vaateliikkeissä oikein ajan kanssa.

Lounaan kävin nauttimassa Trattoriassa Tammerin puistossa. Kiva kesäinen lounaspaikka, palvelu oli sujuvaa, terassivarjot tarjosivat varjoa ja ihmiset rentoja.

Kahvilat toimivat hyvinä tauko- ja imetyspaikkoina. Linkosuon Café Siilinkari ja Kulmakonditoria sattuivat meidän matkan varrelle.

Erityisesti tykkäsin kävellä Tammerkosken rantoja pitkin ja ihastella Tampereen kukkaloistoa. Piristävää tällainen rento kotimaanmatkailu.

Missasinko joitain Tampereen ihania myymälöitä tai kivoja lounasravintoloita?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla