Oletteko jo löytäneet Lampan talossa olevan Sokerileipuri Suomisen? Miten kaunis kahvila-konditorio se onkaan! Olen ehtinyt kesän jälkeen piipahtamaan Suomisella muutamankin kerran ja huomannut ilokseni, että ihmiset ovat pikkuhiljaa löytäneet tämän suloisen kahvilan sivukadulta

Oletteko jo löytäneet Lampan talossa olevan Sokerileipuri Suomisen? Miten kaunis kahvila-konditorio se onkaan! Olen ehtinyt kesän jälkeen piipahtamaan Suomisella muutamankin kerran ja huomannut ilokseni, että ihmiset ovat pikkuhiljaa löytäneet tämän suloisen kahvilan sivukadulta. Sokerileipuri Suomisessa on kyse Hämeenlinnassa jokunen vuosi sitten kondiittorimestari Jenni Höijerin perustamasta yrityksestä. Suomisen valikoimiin kuuluvat pullat, leivät, leivokset, kakut sekä makeat ja suolaiset piirakat.

Suomisen Helsingin kahvila on todella kaunis valkoisine kaarikattoineen, tunnelmallinen taustamusiikkeineen, rauhallinen paikka hiukan sivussa kauppatorin hälinästä sekä kodikas ystävällisine palveluineen. Ja parasta tietysti, että leivokset ja piirakat ovat kauniita ja herkullisia.

Seuraavan kerran maistan kyllä täydellisen suloisen näköisiä macaroneja.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla