KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Vihdoin meidän keittiö ja koti on hiukan turvallisempi, sillä saatiin sammutuspeite ja jopa laitettua se heti esille.

Jalo Helsinki, joka on tunnettu erilaista ja tyylikkäistä paloturvallisuustuotteista, lanseerasi viime syksynä uuden tuoteryhmän, sammutuspeitot. Jalo Helsingillä on kolme erilaista sammutuspeitemallistoa: Designer, Tom of Finland ja Muumi mallisto. Sammutuspeitteen koko on 120 x 180 cm ja sen avulla voi tukahduttaa ja sammuttaa pienet tulipalot, tämän lisäksi peitettä voi käyttää suojana palavasta rakennuksesta poistuessa. Kauniin designin lisäksi parasta on se, että Jalo-palopeite on täysin valmis paketti, sillä myyntipakkaus sisältää tyylikkään seinäkoukun ja kaksi vaihtoehtoista tapaa seinäkoukun kiinnitykselle, tarra tai ruuvi. Mekin saimme ripustettua sammutuspeiton heti keittiöön esille näppärän tarrakiinnityksen avulla.

Nyt kehtaa pitää sammutuspeitettä esillä ja se on tarpeen vaatiessa heti käsillä. Peite on kaunis yksityiskohta, joka sulautuu sisustukseen tai hauska yksityiskohta kodissa. Tiesitkö muuten, että viranomaissuositus on, että palopeitteitä on ainakin yksi kodin jokaisessa kerroksessa.

Viimeinen blogisynttäriarvonta onkin yhden Jalo Helsingin Muumi sammutuspeiton arvonta. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen minkä Muumi sammutuspeiton valitset, jos voitat arvonnassa, Adventure, Nightfall vai Spring. Laitathan kommenttiisi sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajan helposti tavoitettua. Arvonta alkaa nyt ja päättyy jo huomenna sunnuntaina 17.1.2016. Onnea arvontaan! HUOM, ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Kommentit (56)

Vierailija

 Adventure - lastenhuoneeseen. Pitääkin hankkia vielä kolmas, jos suositellaan yhtä joka kerrokseen, tästä en aiemmin tiennytkään!

hannna1
16/56 | 

Eikä, olen ihan valtava muumi-fani! <3 Tuo nightfall sopii sisustukseen parhaiten, joten vastaan sen vaikka mielelläni kotiuttaisin noista jokaisen :>

Omenainen
23/56 | 

Nightfall-sammutuspeite olisi aivan ihana voittaa! Nämä synttäriarvonnat ovat olleet todella mukavia, kiitos siis sinulle että olet jaksanut järkätä :) Harmi vain, että osa arvonnaista on vain Facebookissa sillä itselläni ei ole sinne tunnuksia. Olisi mukavaa siis, jos niihinkin voisi blogin puolella osallistua.

Jennae
41/56 | 

Tämä todella tulisi tarpeeseen!

Jos minua onni suosii, valitsen kauniin nightfall sammutuspeitteen.

Kiitos ihanasta arvonnasta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla