En muista missä näin Multi Candle pinin ensimmäistä kertaa jokunen vuosi sitten, mutta ihastuin siihen päätä pahkaa. Ihastuin kynttelikön ajattomuuteen, yksinkertaiseen muotoiluun, kohtuulliseen hintaan ja siihen ajatukseen, että saan samalla monta kynttilää palamaan. Mulle Multi Candle pin tuo jotenkin mieleen kirkkojen lähetyskyntteliköt. Nykyään kyseinen kynttelikkö on  varsinainen blogihittituote, joten pitihän minunkin olla blogiuskottava bloggaaja, Instagramissa onkin vilahdellut jo useampaan otteeseen, että vihdoin annoin itselleni luvan hankkia tämän kauniin kynttelikön. Ostin kynttelikön suomalaisesta KN2-verkkokaupasta, jonka toimitus sujui hyvin, kunhan saivat tuotetta varastoon. Nyt tuotetta näyttääkin olevan heillä heti varastossa. Vinkiksi, että kruunukynttilät toimivat Multi Candle pinissä täydellisesti, sillä niissä on valmis pieni reikä pohjassa. Itse nimittäin sain paketillisen antiikkikynttilöitä halkaistua, kyseiset kynttilät kun eivät tosiaan kestäneet kun niitä yritti painaa tai pyörittää kiinni kynttelikön piikkeihin. Olen nähnyt kuvia, joissa kynttelikköön on laitettu myös pöytäkynttilöitä, pitääpä kokeilla kyseistä ratkaisua seuraavaksi.
Mutta kyllä se on kaunis. Ja kaunis kynttelikkö on myös kun kynttilät ovat palaneet.

Kommentit (2)

Anna / Rocky Road
1/2 | 

Tämä on niin kaunis! Me saatiin sama kynttelikkö tuparilahjaksi, mutta on vieläkin pakattuna kun ei oikein ole paikkaa mihin asetella vielä :)

Ihanaa lomailua teille!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Olettepa saaneet kivan tuparilahjan. Toivottavasti kynttelikkö löytää paikkansa uudesta kodistanne.

Kotiuduttu ollaan nyt, ajatukset jäivät kyllä Dubaihin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla