KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Tytär nukkuu päiväuniaan. Keitän itselleni kupin kahvia. Laitan villasukat jalkaan. Otan kasan aikakausilehtiä esille. Ja rakennan eteeni pienen manikyyripisteen.

Sain ihastuttavan paketin erilaisia Mavalan käsien- ja kynsienhoitotuotteita. Rehellisesti sanottuna olen ollut aikaisemmin hieman laiska hoitamaan käsiäni, minulle on riittänyt sipaisu kauniin sävyistä kynsilakkaa silloin tällöin. Mutta nyt on varusteet kunnossa täydelliseen manikyyriin ja äidin omaan hetkeen, ei enää tekosyitä.

Mavalan käsivoide on ihanan kevyt koostumukseltaan, se imeytyi nopeasti ja itse rakastan tuotteen perinteisen miellyttävästä tuoksusta.

Ravitseva hoitoöljy kynsinauhoille kaunistaa ja huolittelee kynsinauhat näppärästi. Kätevä MAVAPEN- kynsinauhaöljykynä ravitsee, pehmentää ja siistii kynsinauhoja yhdellä levityksellä. Tämä on näppärä ja hyödyllinen tuote! <3

Aluslakkahan on manikyyrin perusta. MAVALA 002 suojaava aluslakka suojaa kynsiä värjäytymiseltä sekä tekee lakkauksesta kaksi kertaa normaalia kestävämmän.

Mavalan mini värilakat ovat klassikkotuotteita. Niissä on hyvä hinta-laatusuhde. Lisäksi pienet purkit tulevat jopa käytettyä loppuun ja sitten voikin hankkia seuraavan sesongin sävyjä. Ne kynsilakkasävyt - kuin karkkikaupassa olisi.

Mavalan Gel Finish Top Coat -geelipäällyslakka viimeistelee kynnet kiiltäviksi, täyteläisiksi pulleiksi, kestäviksi, geelimäisiksi ja sileiksi. Kaikki tämä ilman kynsistudioiden UV-valoa!

Usein luulen, että minulla ei ole aikaa lakata kynsiä. Mavalan MAVADRY on kiireisen naisen pelastaja, sillä se kuivattaa kynsilakan minuutissa. Tämän lisäksi tuote suojaa ja kiillottaa kynsiä ja pidentää manikyyrin kestoa. Mavalalta vinkkasivat, että luonnollisen näköiset kynnet saa levittämällä kaksi kerrosta aluslakkaa ja sitten kerros MAVADRY.

Usein kynsilakka leviää lakatessa myös iholle, onneksi siistimiseen on nyt tarjolla apua. Mavalan CORRECTEUR-lakankorjauskynä on kynsilakanpoistoainetta sisältävä huopakynä, joka poistaa yli menneen kynsilakan.

Erittäin hellävarainen kynsilakanpoistoaine poistaa kynsilakan kuivattamatta kynsiä ja ihoa. Hellyydestä huolimatta, lakka irtosi kynsistä,kunhan malttoi odottaa hetken poistoaineen vaikutusta.

Omiksi suosikkituotteiksi nousivat heti MAVAPEN-kynsinauhaöljykynä sekä Gel Finish Top Coat -geelipäällyslakka. Mielestäni käsistä tulee heti paljon kauniimmat, kun kynsinauhat eivät ole kuivat ja halkeile. Tätä Mavalan kynsinauhaöljykynää on ihanan helppo käyttää ja siitä tuli myös mieheni luottotuote (olisitte nähneet missä kunnossa hänen kätensä olivat). Olen aina ihaillut kosmetologien tekemiä geelilakkauksia, joten olen haltioissani, kun voin nyt kotona saada samanlaiset täyteläiset ja upeasti kiiltävät kynnet geelipäällyslakan avulla.

Sain testattavaksi myös Sensain Extra Intensive Care -linjan naamion. Sensain naamio on yön ajaksi vaikuttamaan jätettävä naamio, joka vähentää ikääntymisen merkkien näkymistä iholla (apua, välillä mä unohdan, että olen jo kolmekymppinen) ja tuo iholle sen toiminnoille tarpeellista energiaa. Lopputuloksena on aiempaa nuorekkaamman näköinen, silkin pehmeältä tuntuva iho. Naamion vaikutus on nähtävissä jo yhden käyttökerran jälkeen. Ei voi kuin sanoa, että Sensain tuote ei taaskaan pettänyt minua. Heidi loves!

Upein juttu on se, että sain blogisynttäreiden kunniaksi arvottavaksi blogini seuraajien kesken samanlaisen tuotepaketin! Paketin sisältö näkyy yllä olevassa kuvassa. Tällä kertaa arvonta järjestetään Joukolattaren facebook-sivuilla. Tykkää Joukolatar ja kommentoi siellä olevaa kuvaa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla