Kylpyhuoneen kaapissani on ihania kosmettiikkapurnukoita.

Viimeisen vuoden sisällä olen innostunut käyttämään seerumeita.Tällä hetkellä käytössä on Lancômen Visionnaire. Visionnaire lupaa silottaa ryppyjä, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä. Tykkään kovasti myös L'Oréalin tuotteista, joten kaapista löytyy myös Youth Code Luminicer. Luminicer tekee ihosta säteilevämmän ja tasoittaa ihon sävyä. Garnierin Ultra lift on kiireisen naisen ykköstuote, sillä samassa purkissa on sekä seerumi että voide.

Lancômen Genifique Nutrics on tämän kevään löytöni. Tykkään voiteen koostumuksesta ja sen tuomasta kosteutuksesta. Biothermin Aquasource on aina helppo hyvä valinta.

Kiehl´sin maailmasta tykkään kovasti ja tällä hetkellä minulla on heiltä käytössä klassikkotuotteet: midnight recovery eye ja Midnight recovery concentrate.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla