Lastenhuoneessa oleva hylly on vilahdellut lukuisissa blogikuvissa ja instagramissa. Kyseinen kaluste ansaitsee nyt ihan oman postauksensa.

Kyseessä on Ikean Kallax, joka aikaisemmin tunnettiin legendaarisena Expeditinä. Verrattuna Expeditiin Kallax on virtaviivaisempi, lapsiystävällisempi ja naarmunkestävämpi.

Tyttäreni huone ei ole kovin iso, ainoastaan 10 neliötä, joten kun etsin syksyllä lipastoa halusin sen olevan kompaktin kokoinen. Huoneessa on yhden seinän leveydeltä vaatekaappeja, jonne mahtuu hyvin esille tyttären vaatteet ja liinavaatteet, joten huone kaipasi säilytysratkaisua ainoastaan leluille ja kirjoille. Halusin saada tavarat pääasiassa pölyltä piiloon, mutta kalusteessa tulisi kuitenkin olla laskutasoa myös kauniita esineitä varten. Kallax täytti yllättäen nämä kaikki toiveet.

Hylly on 77x77cm ja täydensin sitä kahdella Kallaxin roosalla upotettavalla kaapilla ja kahdella valkoisella Dröna laatikolla. Kaapinovien taakse saa kätevästi laitettua vauvan kirjat. Laatikoissa puolestaan säilytämme leluja; toisessa Brion junaradan osia ja toisessa muut sekalaiset lelut. Laatikot on näppärä ottaa mukaan vaikka olohuoneeseen, jos leikit on sillä kertaa siellä. Ja tytär on itsekin oppinut vetämään lelulaatikon esille hyllystä.

Jälleen kerran olen tyytyväinen Ikean kalusteeseen. Toivotaan, että tämä on pitkäaikainen ja monikäyttöinen hankinta meidän kotiin. Tällä hetkellä se on ainakin täyttänyt tehtävänsä hyvin.

KOLLAASIN TUOTEKUVAT: IKEA

KALLAX hylly

KALLAX upotettava kaappi

DRÖNA laatikko

Kommentit (3)

1/3 | 

Meilläkin on tarkoitus ostaa tuo Kallax samalla värimaailmalla 10kk pikkuneidin huoneeseen. Itseä epäilyttää vaan nuo valkoiset Dröna-laatikot; säilyvätköhän oikeasti valkoisina taaperon käytössä? Vaaleanpunaiset oisin halunnut, mutta ei löydy enää Ikea valikoimista. :(

3/3 | 

Nuo Dröna-laatikot eivät kauan lasten käytössä kestä. Roikkuvat reunassa kun kuitenkin aika syvä laatikko lapselle on ja sieltä pohjalta täytyy kuitenkin kaivaa. :D Muuten hyvä ratkaisu, meillä myös käytössä. Laatikkoina meillä mustat kun uusia täytyy välillä ostella. Edelliselle vinkkinä juuri että valkoinen myös hyvä valinta ottaa vain samalla pari varalaatikkoa likaantumisen ja reunojen pettämisen varalle. Eivät ole kuitenkaan kovinkaa kalliita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla