Tällä hetkellä en tiedä maailmassa kauniimpaa kuin tämä oma kaksivuotiaani.

Kerroinkin jokunen viikko sitten, että pysähdyimme mökkimatkallamme Kouvolaan kuvauksiin Heliannan studiolle. Nyt sain Heliannalta (vihdoin. nämä viikot kuvauksen jälkeen ovat tuntuneet pitkiltä) joukon kuvia meidän perheen kaksivuotiaasta. Suurin osa kuvista jää vain perheemme kotialbumiin, mutta muutaman kuvan pystyn jakaa kanssanne myös täällä blogissa.

En voisi olla tyytyväisempi Heliannan ottamiin kuviin. <3 Osasin Heliannan portfolion perusteella odottaa kauniita kuvia, jossa lapseni tulisi olemaan pääosassa, ja tällaisia kuvia sain. Mutta erityisen onnellinen olen siitä kuinka taitavasti Helianna oli taltioinut kameran linssin kautta Hissulle tyypillisiä ilmeitä ja asentoja, joita vain me vanhemmat ja läheiset näemme päivittäin arjessamme. Eli ehkä sääli, että Helianna keskittyy syksystä lähtien pääasiassa vain odotus- ja vauvakuvauksiin, sillä hänellä on ehdottomasti taito olla yhdessä lapsen kanssa kuvaustilanteessa, ja olen kyllä henkilökohtaisesti onnellinen, että ehdimme vielä lapsikuvauksiin Kouvolaan. Jatkossa Helianna kuvaa isompien lapsia satunnaisissa teemapäivissä tai muissa tempauksissa.

Täällä siis behind the scenes-kuvia kuvaussessiossa ja tässä postauksessa nyt muutama maistiainen lopputuloksesta. Kiitos vielä kerran ihana Helianna!

KUVAT: Helia Photography

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla