Raskausaikana en ollut neuroottisen tarkka vältettävistä ruoka-aineista


Raskausaikana en ollut neuroottisen tarkka vältettävistä ruoka-aineista. En kuitenkaan ehdoin tahdoin syönyt tai juonut kielletyllä listalla olleita asioita. Synnytyssairaalassa en vielä himoinnut sushia tai lasia kuohuvaa, mutta heti kotiin päästyäni olen arvostanut siitä, että voin taas nauttia lähes kaikista herkuista.

Vapun aikaan olin oikein hurja ja nautin muutaman lasillisen cavaa.

Sushia olen ehtinyt syömään jo useampaankin otteeseen.

Suurin herkkuni on lapsuudestani asti ollut graavi - ja kylmäsavustettu lohi. Lohta onkin kulunut jo pakettitolkulla. Graavikala + jälkiuunileipä =

Yhtenä päivänä mieheni ilahdutti minua ostamalla Aura-juusto.

Ja mäti, voi että olinkin sitä kaivannut.


Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013

Instagram