Kuin varkain tietyt eläimet ovat ruvenneet valtaamaan pikkuneidin huonetta. Ensimmäisenä lastenhuoneeseen ilmestyivät puput - niitä näkyi pussilakanoissa, naulakoissa ja tapetissa. Mutta uusin villitys on ehdottomasti joutsenet! Kaikki alkoi tulevan vauvan hoitopisteestä ja nyt joutsenia on levinnyt myös kaksivuotiaan huoneeseen.

Instagram on petollinen inspiraationlähde lastenhuoneen sisustamiseen, toinen toistaan suloisimpia ja ihanampia tuotteita tulee vastaan eri tileillä. Olen pitkään seurannut velveteen babies tiliä instassa ja tilasin heiltä joutsenkoristenauhan. Aikaisemmin he tekivät tuotteita vain tilauksesta Etsyn kautta, mutta nyt suuren suosion vuoksi heillä on oma verkkokauppa, jonka varastotilanne vaihtelee jatkuvasti.

Meidän kaksivuotias rupesi kesän jälkeen heräilemään öisin ja sanomaan, että häntä pelottaa. Muutaman huonosti nukutun yön jälkeen tajusin, että ratkaisu takaisin rauhallisiin öihin olisi yölamppu. Jonkin aikaan tutkin eri verkkokauppojen valaisinvalikoimaa, mutta lopulta päädyin Ivy Cabinin sivuille. Olin jo aikaisemmin tilannut kyseisestä verkkokaupasta muun muassa tämän täydellisen joutsentabletin, joten tiesin, että toimitus sieltä toimii luotettavasti ja jotenkin henkilökohtaisesti, sillä pakettien mukana on ollut aina viesti kaupan pitäjältä. Pupuyövalo päätyi ensi-ihastuksesta heti ostoskoriin ja se on nyt kotona turvannut Hissulle rauhalliset yöunet.

Joutsenia on pikkujutuissa kuten leluissa ja pehmoleluissa. Ja seuraavaksi ne valtaavat varmasti tyttöjen vaatekaapit. Mistä niitä Mini Rodinin joutsenvaatteita saa ostettua? Tiedustelee ensimmäisiä Mini Rodineita himoitseva äiti.

Kauniit joutsen seinäkoukut bongasin Helsinki Design Weekin Lasten Viikonlopulta Miniones.fi:n osastolta. Nyt ilostuttavat Hissun huonetta ja tuovat kivan paikan kauniille vaatteille tai vaikka kerhorepulle. Kannattaa muuten vilkaista Minionesin koukkuvalikoima, siellä on vaikka mitä suloisuuksia kuten yksisarvinen, norsu ja bulldog.

Alapuolella olevat koukut olen puolestaan hankkinut Maxplaylta, joka jälleenmyy ihastuttavia Pixistuffin seinäkoukkuja.

joutsennaulakoista saatu alennusta

Alice&Fox kirjahylly saatu blogin kautta

Pikkunorsun aakkosjuliste saatu blogin kautta

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Kaunis ja harmoninen huone. String-hylly leikkikeittiön parina miellyttää jostain syystä omaa silmää erityisesti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla