Hyvää joulukuun alkua sinulle.

Olen viime päivien aikana ollut aivan haltioitunut jouluisesta kotikaupungistani, Helsinki on kaunis jouluvaloissaan ja myymälöissä ja kahviloissa soi joululaulut. Olen ehtinyt piipahtamaan parissa kivassa joulukaupassa, jotka molemmat sijaitsevat Helsingin pääostoskadulla, Aleksanterinkadulla.

Xmas Garage kuuluu jo ehdottomasti omaan joulun odotukseeni. Tänäkin vuonna tämä huippukiva kimppakauppa on Aleksilla, mutta tällä kertaa osoitteessa Aleksanterinkatu 11. Nyt joulukaupalla on tuplasti enemmän tilaa kuin viime vuonna, mikä tarkoittaa, että kivoja joululahjoja löytyy kaikenikäisille- ja tyylisille sukulaisille ja ystäville. Ja itseään unohtamatta, itse olisin ainakin voinut hankkia montakin kivaa sisustustuotetta täältä. Xmas Garagessa on todella kivasti 70 eri yrityksen tuotteet esillä ja paikassa on hyvä boogie. Tämä joulukauppa on avoinna 23.12.2016 asti päivittäin.

Täydellinen myymälä TRE puolestaan on avannut oman joulukauppansa osoitteeseen Aleksanterinkatu 17. Joulumarket pidetään historiallisessa pankkisalissa ja täällä on 100 eri yrityksen tuotteita myynnissä. Muun muassa hehkuttamani Baby Wallabyn myyntipöytä löytyy täältä, joulukauppa mainostaakin, että valikoimassa on otettu huomioon perheen pienimmät. TRE Christmas Market on avoinna aattoon asti päivittäin.

Ensi viikonloppuna on hirmuisesti jouluisia tapahtumia Helsingissä, päätin listata joitakin menovinkkejä

PERJANTAI 2.12.2016

Suomen kansallismuseon joulukuusimetsän avajaiset

Naisten Joulumessut avautuu

LAUANTAI 3.12.2016

Tuomaan Markkinat avautuu

Hotel F6 Joulumarkkinat

Joulupolku Herttoniemen kartanolla

Linnoitustonttu Kaarlen kierros Viaporissa

Kiasman joulu

SUNNUNTAI 4.12.2016

Puotilan Kartanon Joulumarkkinat

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla