kuvat: Etola

1. Kahvinkeitin, 22,90€. Kahvinkeitin pitää ehdottomasti olla pikkuisen omassa keittiössä. Meidän tytär on haltioissaan kun kahvikoneeemme rupeaa keittiössämme pörisemään ja mieluusti tekeekin minulle nykyään latteja.

2. Tehosekoitin, 22,90€. Mieluusti maistelisin tyttären tekemiä smoothieta.

3. Torikeittiösetti, 99,00€. Täydellinen kaluste, jossa yhdistyvät sekä koti- että kauppaleikit.

4. Leivänpaahdin, 19,90€. Viikonloppuisin voisimme syödä rauhallisia aamiaisia taaperon omassa keittiössä.

5. Leipomotiski, 39,00€. Mieluusti menisin asiakkaaksi kauppaan, jossa myynnissä olisi näin herkullisia leivonnaisia.

Puolitoistavuotiaamme ei osaa vielä toivoa joululahjoja, ehkä hyvä vielä niin. Haluan ja toivon kuitenkin, että pukki toisi hänelle lahjoja aattona. Olenkin yrittänyt miettiä, että mitä taapero tarvitsisi tai voisisi haluta, sillä tontut ovat toiveita kovasti kyselleet. Tuntuu, että Hissulla on nyt riittävästi vaatteita ja mukavia leluja. Joulu, syntymäpäivät ja nimipäivät ovat kuitenkin niitä hetkiä, jolloin tyttären lelu- ja kirjavalikoimaan tulee muutosta ja täydennystä. Meillä on periaate, että lelumäärä pidetään järkevänä, jolloin niillä kaikilla ehtii leikkimään ja lastenhuonekin pysyy järjestyksessä, elikkä emme ole hankkineet muutenvaan leluja esim. kauppareissuilta.

Tein tyttärelle joulukalenterin, josta päivittäin paljastuu puisia hedelmiä, vihanneksia ja muita ruokatuotteita. Olenkin ajatellut, että koti- ja kauppaleikit ovat seuraava selkeä kokonaisuus, johon olisi kiva saada tyttärelle leluja. Ihastuttavia puisia ruokia ja kodinkoneita on myynnissä erityisesti pienissä lelukaupoissa, joten olinkin todella yllättynyt kun bongasin eilen, että Etola myy tällaisia leluja. Siis Etola! Olen rehellisesti sanottuna kuvitellut, että Etolassa myydään vain ja ainoastaan muovisia tuotteita. Olipa mukava olla väärässä, sillä heidän puuleluvalikoimansa yllätti positiivisesti.

Ehkäpä käyn vähän tonttuilemassa Etolassa, sillä tyttären joulukalenterin luukku 24 on vielä tyhjä...

 

Kommentit (2)

Teija / Pirppunen-blogi
1/2 | 

Kiitos vinkistä; minäkään en osannut ajatella, että Etolassa voisi olla puisia leluja! Ollaan viikonloppuna suuntaamassa shoppailemaan loput joululahjat ja Etolaan on muutakin asiaa - täytyykin katsastaa sieltä myös nuo puiset ruokalelut. 

Kirjoittelin eilen itsekin joululahja-aiheisen bloggauksen ja kummasti sielläkin nuo leikkiruokajutut nousivat esille - ovat meillä nyt aika kova juttu (ja leikkikeittiö onkin jo pukinkontissa!). :)
Mutta hankalaa kyllä keksiä tämän ikäiselle joululahjatoiveita, kun ei itse osaa toivoa ja äidin mielestä kaikkea on jo liikaa tai ainakin riittävästi. Muutaman toiveen sain itse aikaan kun kunnolla pähkäilin. :) http://pirppunen.blogspot.fi/2015/12/15-vuotiaan-joululahjatoiveet.html 

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Etolassa tuntui olevan vaikka mitä kivaa, mutta erityisesti ihastuin näidin heidän puuleluihin, kun ovat nyt niin ajankohtaisia meidän perheessä.

Tosiaan vaikea keksiä, mitä puolitoistavuotias tarvitsisi. Meillä on jo duploja ja junarata, joten nekin on vähän pois toivelistalta, tosin voihan niitä aina hankkia lisää ja näin saada uutta ulottuvuutta leikkeihin. Sen takia aattelin, että nämä kauppa- ja kotileikit olisi seuraava kiva kokonaisuus. Hyviä lahjaideoita olit keksinyt. Tuo juniorisänky olisi meillekin kyllä tarpeellinen hankinta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla