Viime viikolla sain vihdoin laitettua hieman joulua kotiimme. Perinteisiini kuuluu kodin laittaminen jouluasuun ensimmäisenä adventtina, mutta tästä myöhästyin muutaman päivän. soosoo Heidi.

Perinteisellä tyylillä mennään. Kaivoin kaikki Aarikan tontut laatikosta ja ripottelin niitä ympäri asuntoa. Aarikan tontut kuuluivat jouluihin jo lapsuudenkodissani ja siitä lähtien kun olen asunut omassa kodissa, olen vuosittain hankkinut uuden tontun tai muutamankin. Nyt tonttuja onkin jo kiva joukkue.

Joulukukat kuuluvat ehdottomasti jouluun ja varsinkin meillä ne tuovat jouluista tunnelmaa ja tuoksua. Tänä vuonna olen hankkinut vasta hyasintteja, mutta ehkä muutama amaryllis vielä meille löytää tiensä. Pari pientä kuusta täytyy omasta metsästä käydä vielä maljakkoon kaatamassa.

Ikkunoihin laitettiin tähdet loistamaan, niin kuin kaikkina niinä viitenä jouluna, jotka tässä kodissa ollaan oltu. Huomat yksi punainen tyyny löytyi olohuoneeseen. Seimi laitetaan esille, sitten vielä lähempänä joulua. Siinäpä joulukoristeet.

Iltaisin sytytellään kynttilöitä sinne tänne kotia. Sekä kruunukynttilöitä että lämpökynttilöitä. Tunnelmallista.

Seuraa elämääni Instagramissa @joukolatar.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla