Ennenvanhaan luin ja seurasin kymmeniä ja taas kymmeniä blogeja. Nykyään kun tytär vie vuorokaudesta suurimman osan huomiostani aikaa blogien seuraamiselle on vähemmän. Pyrin lukemaan suosikkiblogejani aamupalalla tai iltaisin kun tytär on mennyt nukkumaan. Nyt lukulistalle on jäänyt vain ihanimmat, kauneimmat ja kiinnostavimmat blogit. Tässä osittaista listaa blogeista, joiden uudet postaukset jaksan lukea aina.

Banana Mama´s Blog

Bana Mama´s Blogin takana on Erika-Maria, joka kirjoittaa aina niin ihanan positiivisesti ja herttaisesti. Hänen tyttärensä Silkki syntyi elokuussa ja blogin kautta on päässyt hieman kurkistamaan tuoreeseen vauva-arkeen. Mielettömän ihana blogi, josta saa kivoja vinkkejä. Uusi ehdoton blogisuosikkini!

 

Kuistin kautta

Kolmekymmpisen Heidin kauniissa blogissa asustetaan helsinkiläisessä 1901 rakennetussa puutalossa. Tai ainakin tällä hetkellä, sillä perheellä on ilmeisesti tulossa muutoksia asuntoasioihin. Tyylikkäässä blogissa sisustetaan, inspiroidutaan, pukeudutaan nätisti, matkustetaan ja kerrotaan arjesta. Perheen poikavauva on melko samanikäinen tyttäreni kanssa, joten on ollut ihana seurata tätä kivaa blogia.

 

Mamma rimpuilee

Tätä blogia lukiessa tulee aina niin hyvä mieli. Kolmekymmpinen Laura kertoo arkisia juttuja äitiydestä ja sen ulkopuolelta. Mamman kirjoitustyyli on niin mainio ja hauska. Ja heidän perheessä tuntuu sattuvan ja tapahtuvan kaikenlaista. Mutta sellaisia ihan tavallisia arkisia juttuja. Ihan paras blogi!

 

Melko mustavalkoista

Seurasin aikanaan Melko mustavalkoista blogin taustalla olevan Marjon hääblogia Kosittiin. Tahdomme. Hääblogi ja heidän häänsä olivat todella tyylikkäät, joten olin iloinen, kun Marjo viime vuoden alussa aloitti tämän uuden bloginsa. Tässä blogissa parasta on esteettisyys ja Marjon kiva kirjoitustyyli. Blogissa olevat kuvat ovat niin kauniita! Tykkään!

 

Raitapaitoja ja leikkokukkia

Tämä blogi on täynnä kauniita asioita, pieniä kauniita arkisia asioita. Rakastan blogin ihania kuvia. Blogia kirjoittaa Emma, joka rakastaa croisantteja, Ranskaa, hyvää ruokaa, vaaleanpunaista, tyylikkäitä naistenlehtiä ja tietysti raitapaitoja ja leikkokukkia. Tästä blogista tulee hyvä mieli ja täältä saa kivoja reseptivinkkejä.

 

Rakkaudella, Hannele

 Kolmekymmpinen Hannele pitää todella kivaa blogia. Blogin aiheet ovat monipuolisia - sisustusta, liikuntaa, pukeutumista, vinkkejä, äitiyttä ja vauvaa.  Hannelen tytär on nyt noin puolivutias. Arkisiakin juttuja blogissa on käsitelty. Blogi on myös tyylikkään näköinen, pisteet siitä.

 

Sweet and Lovely

Niin kaunis blogi! Tyylikäs! Ihania kuvia! Tätä blogia pitää kaunis Taru, pienen pojan äiti. Blogissa käsitellään kauniita asioita, sisustamista, pukeutumista, haaveilua ja ihan tavallista vauvaperheen arkea.

 

White featherdream

Tässä kauniissa blogissa sisustetaan ja kerrotaan kauniista asioista perhearjesta. Perheeseen on pian syntymässä kolmas lapsi, joten viime aikoina blogissa on saanut seurata myös ihanaa odotuksen aikaa. Kauniita kuvia eikä liikaa tekstiä - tästä tykkään.

 

ps. Kuvat eivät liity tapaukseen. Kuvat on otettu keväällä viikon vanhasta tyttärestä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla