Viime viikonloppuna olin koko lauantaipäivän irrottelemassa, sillä pääsin ystävättäreni polttareihin. Mekko päälle, ballerinat jalkaan ja menoksi. Olipa uskomatonta olla 12 tuntia poissa kotoa alle kaksi kuisen vauvan luota. Polttarit on kyllä mahtava perinne ja ikimuistoisia päiviä.

Polttaripäivä alkoi runsaalla brunssilla polttarisankarin kotona. Naurua, kuohuvaa ja ruokaa riitti.

Brunssin jälkeen päivänsankari pääsi tekemään muutaman tehtävän, kuten keräämään elämänohjeita metron kanssamatkustajilta ja pitämään jumppatunnin Helsingin Esplanadin puistossa. Päivän pääohjelmanumerona oli  tankotanssitunti Rock the Pole studiolla. Itse en uskaltautunut osallistumaan tunnille, sillä jälkitarkastukseni on vasta myöhemmin tässä kuussa. Harmi sinäänsä, sillä olen pitkään halunnut kyseistä lajia kokeilla. Tunti näytti kivalta ja monipuoliselta. Mutta ennenkaikkea tunti oli rankkaa liikuntaa, sen verran osallistujat puuskuttivat.

Oma osallistuminen päivään päättyi hotelli Marskin saunalliseen Superior Plus hotellihuoneeseen. Hotellilla teimme tulevalle morsiamelle ihania hoitoja ja hän pääsi nauttimaan saunan lempeistä löylyistä. Saunomisen jälkeen lähdin oman pikkuiseni luo kotiin, rupesi nimittäin kroppani ilmoittamaan, että olisi imetyksen aika. Muut daamit jatkoivat iltaa ja yötä Helsingin yössä. Hotellihuoneen varaaminen oli fiksu veto, sillä morsian pääsi kolmen muun daamin kanssa yöksi ihanien valkoisten hotellilakanoiden väliin lepäämään suoraan yökerhosta ja seuraavana aamuna neidot pääsivät nauttimaan hotellin täyttävästä aamiaisesta.

Mukava päivä ja morsian tuntui olevan kiitollinen ja onnellinen.

Omista, kahden vuoden takaisista, täydellisistä polttareistani voi lukea "Jotain vaaleanpunaista"- hääblogistani täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla