Toinen mökkipostaus samalle päivälle, eka postaus käsitti meidän mökkijuhannusta. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa kuvia sisältä Joukolasta.

Eniten meidän mökissä tykkään tuvasta, jonka yhteydessä on avokeittiö ja toisessa päässä myös takkahuone yhdistyy tähän samaan tilaan. Joukola on pitkulaisen mallinen, ja tupa keittiöineen löytyy keskeltä mökkiä. Toisessa päässä mökkiä on wc, kaksi makuuhuonetta sekä parvi ja toisessa päässä mainitsemani takkahuone, kylpyhuone, puusauna ja makuuhuone.

Tykkään, että tupa on korkeata tilaa, esimerkiksi tämä postaus ehkä havainnoin paremmin minkälainen tila on kyseessä. Tupaan mahtuu hyvin iso pirttipöytä penkkeineen ja Artekin tuoleineen. Ikean kulmasohva on aika massiivinen, mutta mielestäni kuitenkin täydellinen Joukolaan, enkä ole harkinnut siitä luopumista, mahtuupa tarvittaessa isompi porukka löhöilemään sohvalle. Tuvan kaapistot ovat Lundiaa kymmenien vuosien takaa, eli siltä ajalta kun mökki on rakennettu ja ovat olleet Joukolassa aina. Ihan mahtavaa, että Lundia on tehnyt uuden tulemisen viimeisten vuosien aikana. Kuvissa vilahtaa puinen upea Aarikan keinuhevonen, joka ei enää kuuluu heidän valikoimiinsa. Ihan kuin minulla olisi mielikuva siitä kuinka joulupukki toi minulle kyseisen keinuhevosen 80-luvulla. Keittiö on samaa tilaa tuvan kanssa ja se remontoitiin muutama vuosi sitten. Parasta keittiössä on alkuperäinen puuhella, joka sekä lämmittää mökkiä talvikuukausina että siinä saa mukavasti laittettua ruokaa varsinkin silloin kun kattiloita on useampi.

Olen tehnyt tupaan viime aikoina joitakin pieniä hankintoja. Teemu Järven Kettu juliste on täydellinen lisä mökin tyhjälle seinälle, kyseinen juliste sopii Joukolaan, sillä kettuja liikkuu mökkiympäristössämme ja taapero tykkää kovasti ketuista. Ikean Forså-työvalaisin tuo kaivattua valoa pimään nurkkaukseen. Sohvalle kotiutui juuri Marimekon Quilt tyynynpäällinen, olenkin jotenkin ihastunut totaalisesti Marimekon kuoseihin ja viime aikoina muihinkin huoneisiin on päätynyt lisää Marimekon tuotteita.

Rentoa mökkifiilistä, tykkään!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla