Yksi pitkäaikainen haaveeni toteutui kun sain hankittua meille J.

F. by Finlaysonin tyylikkäät Emilie-pussilakanat. Olen pitkään halunnut meille pellavaisia pussilakanoita ja J.F by Finlaysonin vaihtoehto oli se ainoa ja oikea. Arvostan petivaatteissa laatua, että ne kestävät tulevillekin sukupolville, ja uskon että Finlaysonin tuotteet täyttävät tämän toiveeni. Pellavapussilakat tuntuvat hyvältä ihoa vasten, mieheni sanoja lainaten "ihanan ilmavat".Uskon, että nämä ajattomat pussilakanat ovat käytössämme vielä pitkään.

Näin joulunalla on tunnelmallista sytyttää makuuhuoneeseen kynttilöitä, vetäytyä tyylikkäiden lakanoiden vällyihin ja lueskella joululehtiä. Ja huoneen täyttää hyasinttien vieno tuoksu. Nautin kun minulla ei ole tällä hetkellä minkäänlaista stressiä, vaan voin vaan nauttia arjesta.

Tällä hetkellä J.F Finlaysonin tuotteita saa Finlaysonin verkkokaupasta 10% alennuksella. Lisäksi toimituskulut nolla euroa 16.12.2013 asti. Kannattaa siis hankkia tyylikkäät joululahjat joko itselleen tai läheiselleen nyt.

Ihanaa ylellisyyttä arkeen!

Juttu tehty yhteistyössä Finlaysonin kanssa. Bloggaaja saanut tuotteita Finlaysonilta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla