Meidän perhe kävi eilen jätsillä jo vuoden vaihteessa Teurastamolle avautuneessa Jädelinossa

Meidän perhe kävi eilen jätsillä jo vuoden vaihteessa Teurastamolle avautuneessa Jädelinossa.

Kyseessä on kahden sisaren unelma perustaa jäätelöbaari Helsinkiin, jossa tarjoillaan itse tehtyä italialaista gelatoa ja sorbettia. Jädelino valmistaa jäätelöä pieniä määriä ja italialaiset reseptit on kehitelty suomalaiseen makuun. Valikoimiin kuuluu perusmaut ja muut maut vaihtelevat kysynnän ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Pozzetti-vitriinissä on aina tarjolla 12 eri makua.

Iso annos jäätelöä maksaa 4,50€ ja kuppiin saa sillä hinnalla kolmea eri makua. Itse asiassa taisi käydä niin, että mastoimme kaikkia Jädelinon eilisiä jäätelömakuja. Suosikeiksi nousivat valkosuklaa, mustikka ja pistaasipähkinä. Mustikkasorbetti maistui kunnolla tuoreilta marjoilta, nam.

Lastenvaunuilla ei kahvilaan pääse sisälle portaiden vuoksi, mutta jätskit on kiva nauttia ulkona terassilla ihaillen Teurastamon rouheaa maisemaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla