Meillä on viime päivinä ollut keittiössä käynnissä iltaisin varsinainen jääpalatehtailushow.

Kiinteiden syöminen alkoi reilu viikko sitten tyttären ollessa tasan neljä kuukautta vanha. Kaikki on sujunut mallikkaasti ja tyttö on maistellut suurella ruokahalulla ja innolla ruokia, erityisesti bataatti on ollut neidin mieleen. Tunnustan, että on tainnut tyttöön upota kerralla enemmänkin kuin ne suositellut pari teelusikallista. Pakkaseen ollaan isä-ihmisen kanssa tehty odottamaan tulevia ruokailuhetkiä Aalto maljan muotoista perunaa, bataattia ja porkkanaa. Paitsi juuri luin, että perunaa ei olisi kannattanut pakastaa sellaisenaan, sillä se muuttuu rakeiseksi, höh.

Mitähän sitä seuraavaksi tarjoaisi vauvalle? Kesäkurpitsaa? Kukkakaalia? Parsakaalia? Ja hedelmiä ja marjojakin voisi ruveta antamaan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla