Olen kiitollinen siitä, että meidän perhe on pääasiassa pysynyt terveenä. Itse sairastan korkeintaan kerran vuodessa flunssan. Minulla ei ole allergioita. Päätäni särkee vain muutaman kerran vuodessa. Parannettavaa minulla kyllä olisi ehdottomasti vartolonihonhoidossa.  Yleiskuntoni on siis hyvä.

Nyt vauvan myötä terveysasioihin on tullut ihan uusia puolia, kun saa huolehtia pikkuisen hyvinvoinnista. Mitä tehdä flunssaisen vauvan kanssa? Milloin tulisi antaa lääkettä? Milloin pitää lähteä lääkäriin? Mitä kun vauva yskii yöt läpeensä? Miten helpottaa tukkoista vauvaa? Omkohan vauvalla korvatulehdus? Miten hoidan vauvan ihoa? Mistä vauvan ihottuma johtuu? Mikä olisi sopiva D-vitamiinivalmiste meidän vauvalle? Tarviiko vauva jotain erityistä kun lähdemme matkalle? Miten suojaan lapsen ihon auringolta? Milloin vauvan hiuksia saa ruveta pesemään?  Kysymyksiä tuntuu riittävän. Kuulostaako tutulta?

Nykyaikana apua terveyskysymyksiin on helppo hakea netistä. Itsekin tätä teen. Vastausten haussa luotan kuitenkin ainoastaan luotettaviin, ajantasaisiin ja vakuuttaviin ammattilaisten sivuihin. 

Orion Pharman Itsehoitoapteekki.fi on kaipaamani asialliset ja selkeät terveyssivut, joista haen mieluusti apua äitinä. Itsehoitoapteekki verkkopalvelussa voi tutustua Orion Pharman itsehoitovalmisteisiin. Sivuilta löytyy tietoa itsehoitolääkkeiden käytöstä ja tuotteiden pakkausselosteet. Itse tykkäsin kovasti, että lapsille sopivat tuotteet on jaoteltu oman Lapset-otsikon alle. Muutenkin tuotteet on jaoteltu selkeästi eri pääotsikoiden alle. Itse ainakin totesin, että meidän kodin lääkekaappia tulisi päivittää. Ilman reseptiä saatavilla tuotteilla on helppo hoitaa muun muassa koko perheen kipu ja kuume tiloja.

Itsehoitoapteekin nettisivuilla on myös juttuarkisto, josta löytyy vinkkejä hyvinvointiin sekä tietoa lapsen ja aikuisen terveydenhoitoon. Esimerkiksi lapsen kipua ja sen hoitoa koskevasta artikkelista sain hyvää tietoa ja vahvistusta sille miten olemme tähän asti toimineet.

Vuorossa on Joukolatar-blogin historian ensimmäinen arvonta! Arvon postauksen kommentoineiden kesken Orion Pharman tuotepaketin (arvo noin 25€). Joukolattaren Instagramista näet mitä tuotepaketti sisältää. Arvontaan voit osallistua kertomalla mihin terveys- ja hyvinvointi asioihin etsit yleensä tietoa netistä. Tai etsitkö laisinkaan. Jätä vastauksesi kysymykseen 1.12.2014 mennessä kommenttiboksiin nimimerkkisi ja mieluusti myös sähköpostiosoitteesi kera.

Onnea arvontaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJA ON 65/95.

Lisäksi kannattaa testata tiedot hyvinvoinnista Testaa tietosi -testin avulla. Kaikkien testin tehneiden kesken arvotaan hotelliyö kahdelle.

Postaus tehty yhteistyössä Orionin kanssa

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla