Meidän perhe vietti viime viikon Nizzassa. Mieheni piti kolmannen viikon isyysvapaataan niistä arkipäivistä, jotka hän voi pitää samaan aikaan kun minä olen vanhempainvapaalla. Kaksi ensimmäistä viikkoa isyysvapaistaan hän piti keväällä talvilomansa yhteydessä, heti silloin kun vauva syntyi. Päätimme tehdä vauvan ensimmäisen ulkomaanmatkan nyt näin syksyllä, sillä kesän vietimme kokonaan Suomessa.

Ajankohta lomalle oli täydellinen, sillä Nizzassa oli vielä täysi kesä. Shortseissa tarkeni hyvin ja rannalla olisi voinut viettää päiviä. Me nautimme Nizzan kaupungista ja teimme retkiä junalla lähikyliin ja -kaupunkeihin. Pikkuneiti oli mitä mainioin matkustaja ja kaikki meni hyvin ja helposti. Tytär oli mitä oivallisemmassa matkustusiässä kaupunkilomalle: hänellä on jo tietty päivärytmi, viihtyy hyvin vielä vaunuissa, söi ja nukkui tyytyväisenä ja jaksoi seurustella meidän ja ranskalaisten ihailijoittensa kanssa.

Tulen kertomaan blogissa lähipäivien aikana tarkemmin miten reissu vauvan kanssa sujui, Nizza- vinkkejä, hyviä retkikohteita Ranskan rivieralla ja yleisestä vauvameiningistä rivieralla.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla