Kaupallinen yhteistyö Ipanaisen kanssa

Ennen muuttoa olen käynyt läpi vaatekaappejamme, en halua kantaa uuteen kotiin vaatteita, joita emme enää käytä. Vauvan pieneksi jääneet vaatteet oli helppo käydä läpi, valitsin säästöön vaan ne tunnearvoltaan tärkeimmät. Isosiskolla pieneksi jääneet vaatteet on järjestetty laatikoihin odottamaan pikkusiskon kasvua ja ne vaatteet, jotka eivät miellytä enää silmää laitetaan kiertoon. Omasta vaatekaapistani karsin pois kaikki odotusajanvaatteet, ehkä nyt oli viimein aika, kun vauvani on jo puolivuotias.

Tällä viikolla Helsingin Hakaniemessä sijaitsevassa Ipanaisessa on myynnissä meidän perheen tyttöjen vaatteita. Vein Ipanaiselle myyntiin siis kassillisen lokakuisen pieneksi jääneitä vaatteita koossa 50-62, myynnissä on ainakin Benettonin, H&M:n, Livlyn, Ralph Laurenin ja Zaran vauvanvaatteita. Äitiysvaatepuolella on myynnissä minun raskausajanvaatteita ja pieneksi jääneitä (apua :) ) imetysvaatteita.

Tässä minun kevyet ja rennot ohjeet onnistuneeseen kirppismyyntiin.

1. Varaa myyntijakso Ipanaiselta, 1 kirpparikassin jakso (8pv) maksaa 45€ ja 2 kirpparikassin jakso (12pv) maksaa 75€. Hae kirpparikassi/t joko Hakaniemen myymälästä tai postista, riippuen miten haluat.

2. Käy läpi lastenvaatteet, mitä haluat säästää ja mitä laitat kiertoon. Muista, että kaikkea ei voi säästää, vaikka jokainen pusakka ja nuttu tuo muistoja mieleen oman silmäteräsi touhuista. Valitse myyntiin hyväkuntoisia ja ehjiä vaatteita, näin pystyt edesauttamaan, että vaatteet löytää ostajat. Pese ja silitä myyntiin menevät vaatteet ja viikkaa vaatteet Ipanaisen kasseihin.

3. Vie täydet kassit Ipanaiselle.

4. Ja nyt on paras kohta. Kun ammattilaiset Ipanaisella hoitavat hinnoittelun ja esillepanon, sinä voit nauttia ajastasi lastesi tai vaikka itsesi kanssa.

5. Kun myyntijaksosi päättyy, voit hakea myymättömät vaatteet Ipanaiselta tai sitten voit jättää ne Ipanaisen annettavaksi hyväntekeväisyyteen. Helpoksi tehty tämäkin.

+1. Ja kivoin vinkki on tämä. Käytä myyntivoittosi isompien lastenvaatteiden ostamiseen Ipanaisen kirppikseltä.

Olen tässä viime viikkojen aikana hehkuttanut täällä blogissa pariinkin otteeseen uudistunutta Ipanaista, ja hehkutan tällä kertaa erityisesti kirppis-puolta. Sillä itsekin olen ollut myös ostajanroolissa Ipanaisen kirppiksellä arvostan suuresti sitä, että vaatteet ovat esillä koottain, niin helppoa vaan mennä tarvitsemansa vaaterekin luo ja käydä läpi vain haluamansa koot ja tehdä hyviä löytöjä. Miten iloiseksi itse tulinkaan kun tein kivoja löytöjä vauvalleni.

Jos, et ole käynyt vielä uudistetussa Ipanaisessa, niin mene ihmeessä. Jos taas Ipanainen on sinulle tuttu, niin kannattaa pitää mielessä, että päivittäin kirppikselle uutta tavaraa myyntiin. Ipanaisen kirppiksen instagram tililtä voi seurata mitä esimerksi on tulossamyyntiin. Jos jos puolestaan mietit minne veisit pieneksi jääneet lastenvaatteet myyntiin, niin suosittelen Ipanaista sen vaivattomuuden vuoksi.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla