KAIKKI KUVAT: ALVHEM MÄKLERI & INTERIÖR

Pitkästä aikaa muistin Alvhemin ja sen kauniit asuntomyyntikuvat. Miten olinkaan unohtanut moneksi kuukaudeksi nämä inspiroivat asunnot. Näitä sisustuskuvia jaksaa selailla pitkään ja samalla napata kivoja vinkkejä omaan kotiin. Tai sitten vaan keskittyä ihailemaan ja nauttimaan kodikkaista kodeista.

Tällä kertaa jäin ihailemaan erityisesti lastenhuoneita. Ei ehkä yllättävää. Olen jo monta vuotta tykännyt Alvhemin lastenhuoneita ja tykkään edelleen. Päällimmäinen huomio on huoneiden raikkaus ja valoisuus. Parasta kuitenkin on hauskat pienet yksityiskohdat. Vanhat kalusteet, puulelut, kivat valaisimet, hauskat printit seinillä, pienet pöytäryhmät, viherkasvit, lukemattomat kirjat - lukuisia kodikkaita ja lapsellisia yksityiskohtia.

Kuvia selaillessani päätin, että haluan tyttäreni huoneeseen ainakin tuollaisen vuodekatoksen. Oksasta tehdystä vaaterekistä olen haaveillut jo monta vuotta, joten ehkä olisi jo aika sellainen toteuttaa.

Inspiroivaa tiistaita sinulle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla