Meillä on vauvan kanssa selkeät iltarutiinit. Muistan jo raskausaikana kaikkien vanhempien toitottaneen kuinka tärkeitä toistuvat rutiinit ovat hyvien yöunien kannalta. Meidän tyttären iltarutiinit alkavat klo 20 aikoihin ja etenevät näin: kylpy, yökkärin pukeminen, hammaspesu, unilaulu ja nukkumaan omaan sänkyyn unilelun kanssa. Nyt muutaman viikon ajan rutiineihin on tullut mukaan myös iltapuuro. Iltapuuro nautitaan yökkäri päällä, vielä kun vauvan hiukset ovat märät ja kiharalla kylvyn jäljiltä. Nukkumassa hän on siis noin yhdeksän aikoihin ja aamulla herää seitsemän tai kahdeksan aikoihin.

Olemme tarjonneet tyttärelle iltapalaksi Semperin käyttövalmiita puuroja. Puurot on todella helppo käyttää ja maistuvat meidän pikkuneidille. Semperin puurot on 120g pussukoissa, joissa on kierrekorkki. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa korkeintaan vuorokauden. Alussa annoimmekin tyttärelle vajaan pakkauksellisen puuroa, mutta nykyään tytär syö jo koko pussillisen iltapalaksi.

Puurot nautitaan sellaisenaan, joko viileinä, huoneenlämpöisinä tai lämmitettynä. Me annostelemme puuron tarjolle kulhoon ja lämmitämme sitä hetken mikrossa (pakkausta ei saa laittaa mikroon), pitäähän puuron olla hiukan lämmintä. Tyttäreni syö puuron lusikalla, mutta lapsi pystyy tarvittaessa nauttimaan puuron suoraan pakkauksesta - näppärää.

Semperin käyttövalmiita puuroja on kolme eri makuvaihtoehtoa: hedelmäinen, omena & persikka sekä päärynä & aprikoosi. Tyttäreni tuntuu syövän kaikkia makuja samalla innolla.

Viime viikkoisella ulkomaanmatkallamme Semperin käyttövalmiit puurot oli ihan ehdottomia. Otimme matkalle mukaan Suomesta näitä tuttuja ja turvallisia tuotteita. Pakkaukset oli äärimmäisen helppo pakata mukaan matkalaukkuihin ja kestivät hyvin reissussa. Pysyi samat iltarutiinit yllä, vaikka oltiin matkalla. Puurojen lisäksi kannoimme matkalaukussa Semperin annospusseissa olevia hedelmäsoseita. Hedelmäsoseita tytär saikin sitten ruaksi kun reissasimme pitkin Ranskan Rivieraa. Taisin itsekin syödä reissussa muutaman Semperin smoothien.

Postaus tehty yhteistyössä Semper Oy:n kanssa

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla