Ystävänpäivä on meidän parisuhteessa perinteisesti ollut hyvä syy mennä ulos syömään

Ystävänpäivä on meidän parisuhteessa perinteisesti ollut hyvä syy mennä ulos syömään. Eilen pääsimme nauttimaan ruasta Emoon. Kyseessä Olon pikkusisko, joka on avattu viime vuonna Olon vanhoihin tiloihin. Kyseessä isosiskooan edullisempi paikka, johon oli helppo mennä suoraan työpäivän jälkeen. Emossa luvataan, että syömään pääsee myös ilman pöytävarausta. Eilenkään ravintola ei ollut täynnä, vaikka oli perjantai-ilta.

Emossa voi syödä vaihtuvalta menulta niin monta annosta kuin haluaa. Meille molemmille riitti hyvin 3 ruokaa, jolloin hinnaksi tuli 45€. 10 ruokaa maksaisi 99€, ei paha hinta sekään.

En tiedä vaikuttiko alkava flunssa, mutta lämpimien ruokien maut eivät räjäyttäneet tajuntaani. Suklainen jälkiruoka oli ainoa iloinen yllätys menussa.

Palvelu oli rentoa ja todella nuorekasta. Sillä Helsinki on täynnä hyviä ravintoloita en varmaan eksy Emoon toiste syömään, mutta lasilliselle voisin joskus tulevaisuudessa mennä Emon viinibaarin puolelle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla