Livly, tuo ihana ruotsalainen lastenvaatemerkki. Onko sinulle tuttuja Livlyn tyylikkäät ja suloiset lastenvaatteet? Itse löysin Livlyn nimittäin vasta raskausaikana, kun rupesin hieman tutustumaan millaisia vauvanvaatteita nykyään on markkinoilla. Aluksi silmiini osuivat suloiset, kauniit ja klassiset Livlyn mekot. Mutta totaalisesti sydämeni vei housut ja bodyt, joissa oli veikeän suloiset kuosit.

Livlyn vaatteet ovat laadukkaita ja ne on suunniteltu niin, että lapsen ja vauvan on mukava niissä olla. Osa vaatteista valmistetaan korkealaatuisesta pima-puuvillasta, jota arvostetaan sen kestävyyden, pehmeyden ja imukyvyn vuoksi. Miten ihanaa onkaan pukea vauva täydellisen pehmeään vaatteeseen. Livlyn vaatteiden tyyli on klassista mutta samalla leikkisää; miten hauskoja ja suloisia kuoseja vaatteissa onkaan ollut. Ja toki haluan pukea tyttäreni samanlaiseen mekkoon kuin prinsessa Estelle pukeutuu. :)

Ensi viikolla lanseerataan Livlyn tämän syksyn mallisto. En malta odottaa! Tuntuu, että Livlyn oma lippulaivamyymälä olisi hyvä syy lähteä käymään Tukholmassa. Onneksi Livlyn vaatteita saa ostettua heidän omasta verkkokaupastaan, Stockmannilta, Jollyroom.fi:stä sekä babyshop.com:ista.

kollaasin kuvat Livly Clothing

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla