Laulelen tyttärelleni pitkin päivää erilaisia lauluja. En ole laisinkaan musikaalinen tai hyvä laulamaan, mutta jotenkin lapsen myötä sitä palautuu mieleen vanhojen tuttujen lastenlaulujen sanoja. Tietyt kappaleet toistuvat meidän päivissä ja saa meidät molemmat hyvälle tuulelle. Suosikkilauluja tällä hetkellä ovat Ihahaa, Täti Monika ja pingviinitanssi. Sinisen Unen olen laulanut tyttärelleni iltaisin hänen syntymästään lähtien.

Olinkin iloinen kun sain blogiyhteistyön kautta valita Pikkunorsun valikoimasta lastenlaulujulisteen. Pikkunorsu on suomalainen julistekauppa, joka täytti pari viikkoa sitten puolivuotta. Onnea! Pikkunorsun päätuotteita ovat julisteet ja kortit, joissa on tuttuja lastenlauluja. Julisteissa käytetyt typografiat ovat ihanan leikkisiä. 

Itse päädyin 21x30 cm kokoiseen ihahaa-julisteeseen. Pikkunorsun julisteet on mahdollista tilata myös 30x40 cm koossa. Hankin julisteelle tutut Ikean Ribba-kehykset ja juliste pääsi vauvanhuoneen seinälle vauvakuvan viereen. Suloinen sanoisin.

Pikkunorsu tekee myös personoitavia tuotteita. Kastekortti onkin nyt kiva yksityiskohta tyttäreni huoneessa. Vähän aika sitten Pikkunorsu lanseerasi "Minä olen" - julisteen ja kortin. Kyseissä tuotteessa on kaikki tärkeät tiedot lapsen syntymäpäivästä - ajankohta, paikka, mitat jne. . Aivan ihana sisustuselementti ja muisto vauvalle.

Juliste ja kortti saatu blogin kautta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla