Rakas tyttäreni on oppinut hymyilemään oikein kunnolla.

Hänelle kun juttelee niin välillä saa palkinnoksi valloittavan hymyin. Äidin, isukin ja sukulaistätien sydämet sulavat täällä maalla.

Meidän pikkuinen on kasvanut viime aikoina ihan silmissä. Mehän olemme rampanneet neuvolassa monsta kertaa viikossa punnituksessa, kun tyttären paino ei ole noussut riittävästi. Neuvolan toive on nimittäin, että paino nousisi 20g/vrk ja meidän vauvalla painoa on kertynyt keskimäärin 16g/vrk. Joten olen luonnollisesti iloinen, että vauvalle maistuu ruoka ja hän rupeaa pikku hiljaa saamaan vauvalle ominaista pyöreyttä. Ensi viikolla jälleen kerran seuraava punnitus.

Päikkäreiden pituus, ajankohta ja paikka vaihtelee tyttärellämme suuresti. Joinain päivinä hän nukkuu usean tunnin päiväunet, mutta joskus hän nukkuu päikkäreitä vain muutaman minuutin pätkissä. Suurin ongelma on, että tyttäremme nukahtaa päikkäreille lähinnä tissille ja syliin tai sitten auton turvaistuimeen. Hän ei tällä hetkellä nukahda tupluureille laisinkaan vaunuihin taikka omaan sänkyynsä. Sillä vauvamme suosikkiasento sylissä on olla masullaan on hän joinain päivinä nukahtanut tähän asentoon, ja kokoajan pitää tietysti liikkua. Sylin lisäksi ihan huippu päiväunipaikka on Manduca, aivan luottopaikka saada tyttäremme nukkumaan.

Tällaiset terveiset täältä Joukola-mökiltä tällä kertaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla