Perinteisesti laitan meille joulua kotiin ensimmäisenä adventtina ja näin toimin tänäkin jouluna. Tietyt jutut toistuvat joka joulu kotimme joulusisustuksessa - minikuuset, Aarikan tontut, jouluvalot ja joulukukat. Olen jo vuosien ajan tuonut Joukolan tontilta kotiin pieniä kuusenalkuja, jotka olen sitten laittanut maljakkoon. Tänä vuonna en ole kuitenkaan käynyt mökillä viimeisten viikkojen aikana, joten omien minikuusten virkaa saa tänä jouluna korvata Ikeasta ostettu huonekuusi. Viime jouluna minulla taisi olla elämäni ensimmäinen huonekuusi ja se eli hyvin joulun jälkeen pitkälle uuden vuoden puolelle. Katsotaan miten pitkään tämä kuusi meitä ilostuttaa. Tänä jouluna mieheni keksi laittaa kuusen Aalto-maljakkoon. Mielestäni hyvä yhdistelmä tuo kuusi ja Aalto, hauska saada kaunis maljakko tällaiseenkin käyttöön.

Ei ole ole enää montaa yötä jouluun ja ensi viikolla saakin jo hiljentyä joulun viettoon. Tämä on kyllä vuoden parasta aikaa.

Helsinki-juliste saatu Deseniolta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla