KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Tietyt asiat oppii jo lapsuudenkodista, ne pienet ja suuret asiat. Omalta äidiltäni olen oppinut, että jo ennen tulevaa ulkomaanmatkaa tulee aloittaa maitohappobakteerikuuri. Niinpä osasin odottaa, että jossain vaiheessa ennen viimeisintä ulkomaanmatkaani rakas ja huolehtivainen äitini tiedustelisi, että onhan meidän perhe hankkinut maitohappobakteerit. Ja tällä kertaa pystyin vastaamaan, että oppi oli mennyt perille ja maitohappobakteerivalmiste on hankittu, sillä juuri sopivasti saimme testattavaksi Rela Dropsin uudistuneen pakkauksen.

Olin pitkään sitä mieltä, että vatsani kyllä kestää muiden maiden bakteerit, mutta sen jälkeen kun yksi vatsavaiva pilasi ulkomaanmatkani olen aina käyttänyt maitohappobakteereita matkustaessani. Äidiksi tulon myötä huolenpito omasta lapsesta on valtaisa ja uskon, että lapsen vatsa on herkempi oireilemaan muiden maiden erilaisista bakteereista, tämän vuoksi tyttäremme on nauttinut kaikilla viidellä ulkomaanmatkallaan maitohappobakteereja. En tiedä johtuuko Rela Dropsien käytöstä, mutta ikäviltä vatsavaivoilta on matkoilla vältytty viime vuosien aikana.

Rela Drops + D -tippojen pakkaus on täysin uudistunut. Itse miellyin ensimmäiseksi siihen, että pakkaus onkin BPA-vapaa tuubi lasipullon sijasta, tuubi on miellyttävä käyttää ja kertoman mukaan aikaisempia pakkauksia ekologisempi vaihtoehto. Innovaatisen pakkauksen ansiosta tuotteen käyttö on nykyään näppärää, tuubia puristamalla viisi tarvittavaa tippaa saa helposti ja tasaisesti annosteltua lusikkaan; tiedätkö, ei enää sitä ongelmaa, että tuotetta valuisi lorona niin, että laskuissa on vaikea pysyä. Heidi loves!

Valmiste sisältää Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteerien lisäksi D3-vitamiinia. Tyttäremme on saanut kaksiviikkoisesta asti D-vitamiinia päivittäin, joten tämä tuote jäi matkan jälkeen meillä päivittäiseen käyttöön. Uusille vanhemmille tiedoksi, että Rela Drops+D-vitamiini soveltuu käytettäväksi jo kahden viikon ikäisille vauvoille. Meidän tyttömme saa nyt tarvitsemansa D-vitamiinin ja samalla tuote ylläpitää hänen vastuskykyään, josko tämä hyvien bakteerien ja D-vitamiinin yhdistelmä pitäisi päiväkodissa nyt jylläävät ikävät pöpöt poissa meidän taaperosta.

Rela Drops+D-vitamiinia voi ostaa omasta apteekistasi.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Tärkeästä asiasta kirjoitat.

Mun on kuitenkin pakko mainita, että meillä käytettiin nimenomaan tätä valmistetta kun aloitimme vauvallamme d vitamiinin antamisen. Meillä on/oli kovin herkkävatsainen poika,  joten neuvolan suosituksesta aloitimme tämän eikä pelkästään d vitamiinin annon. Sillä seurauksella, että poika huusi mahakipuaan useamman vkon monta tuntia päivässä. Neuvolassa vaan aina sanottiin, että pienentäkää annostusta uudestaan ja pidentäkää annostus välin kasvattamista. Esikoisen vanhempina noudatimme tätä ohjetta kunnes maalaisjärki ja väsymys otti vallan, lopetimme hetkeksi (noin 2 vko) kokonaan tippojen antamisen. Poika oli kuin itse naantalin aurinko. Aloitimme uudestaan ja sama huutokonsertti alkoi uudestaan. Tällöin neuvolalääkäri sanoi jo, että kyllä vatsavaivat ovat aivan selvästi tipoista johtuvaa. Vaihdoimme merkkiä aivan toiseen ja ongelmaa ei enään esiintynyt. Poika nyt 3 vuotias, aina todella terveenä pysynyt ja D 3 vitamiinit edelleen tottakai käytössä.

Halusin vain kertoa tämän, jotta joku toinenkin esikoisen vanhempi ottaa tämän asian huomioon. Itse aikanaan tätä asiaa paljonkin googlettelin ja en löytänyt paljoa muuta kuin tämän valmisteen hehkutusta etenkin herkkävatsaisille.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos hyvästä kommentista.

Muistelen myös, että tyttären ollessa aivan vauva apteekissa meille suositeltiin maitohappobakteeri+D-vitamiini-valmistetta, sillä tytär itkeskeli aika paljon ihan pienenä. En sitten tiedä oliko tämän tuotteen ansiota, että tyttö muuttui lopulta tyytyväisemmäksi. Onneksi te löysitte teille sopivan tuotteen.

Vierailija
2/3 | 

Meillä samankaltainen kokemus kuin ensimmäisellä kirjoittajalla. Jos D-tipoissa oli maitohappobakteerit mukana, seurauksena oli vain mahakipua ja huutoa. Kun siirryttiin pelkkiin D-tippoihin ilman maitohappobakteereita, niin kivut väheni. Ja juurikin herkän vatsan takia olisi pitänyt olla parempi, mutta ei vain toiminut. On kyllä isompana syönyt purutablettina maitohappobakteereitakin antibioottikuurien aikana, eikä ole enää aiheuttaneet kipuja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla