Sillä olen kuullut tarinoita, että Hullut Päivät on oiva tapa käynnistää synnytys, päätin minäkin uskaltautua Stockmannille aamusta näin laskettunapäivänä

Sillä olen kuullut tarinoita, että Hullut Päivät on oiva tapa käynnistää synnytys, päätin minäkin uskaltautua Stockmannille aamusta näin laskettunapäivänä. Stockmannilla oli yllättävän rauhallista, joten sain tehdä ostokseni rauhassa.

Lähinnä mukaan tarttui jotain vauvalle ja tulevalle isukille. Vauvamme sai Benettonin swetarisetin (12,50€), 2kpl Benettonin bodya (5,50€/kpl), Elofie details tutteja (4,90€) ja Hello Kitty tuttinauhan (2,50€). Tuttinauha on hiukan epäkäytännöllinen, sillä sitä voi käyttää vain sellaisten tuttien kanssa, joissa on kahva, mutta enhän minä Hello Kitty-fanina voinut vastustaa. Kiddo.O kakkosnumero oli hp-tarjouksessa hintaan 7€!

Stockmannin vauvaosastolla oli vaikka mitä ihania juttuja hp-tarjouksissa, joista ei ollut mitään mainintaa HP-katalogissa. Itse ihastuin kovasti Milly/Milla helistimiin, mutta ajattelin, että vauvamme ehkä saa lahjaksi joitain älysöpöjä vaaleanpunaisia leluja, joten en leluja ostanut itse.

Ostin myös jotain pysyvää ja valkoista olohuoneeseemme, mutta siitä lisää myöhemmin, kunhan olemme tuotteen autolla noutaneet Stockmannilta kotiin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla