Miten nautinkaan hotelliyöpymisistä! Voiko ihminen ikinä kyllästyä siisteihin hotellihuoneisiin, valkoisiin lakanoihin ja runsaisiin aamiaispöytiin? Tein mieheni kanssa pienen retken Joensuuhun ja majoittauduimme  Original Sokos Hotel Kimmelissä.

Tiedättekö sen ongelman, kun olet menossa yöksi tuntemattomaan kaupunkiin ja etsit itsellesi hotellimajoitusta. Selvittelet, että mikä olisi hyvä hotelli ja mikä olisi paras sijainti. Me emme Joensuuta hirveän hyvin tunne, joten olin hyvin avoin majoituksen suhteen. Tutut suosittelivat meille Kimmeliä ja onneksi lopulta päädyimme tähän vaihtoehtoon, sillä Kimmel oli täydellinen tukikohta meidän maakuntamatkallemme.

Kimmel tuntuu olevan jo legendan maineessa, onhan kyseessä jo 70-luvulla rakennettu hotelli, jossa on vieraillut muun muassa presidentti Kekkonen. Kun astuimme sisään hotelliin meitä odottikin ilokseni tasokas ja todella siisti hotelli.

Kimmelin suuri vahvuus on sen sijainti. Hotelli sijaitsee joen rannalla kauniissa puistossa, vieressä on Joensuun juna-asema ja Joensuun torille on vain noin viiden minuutin kävelymatka.

Hotelli oli mukava ja erityisesti meidän huoneemme oli täydellinen. Kimmelissä on useampi eri ravintola ja alhaalla oli saunatilat uima-altaineen ja kuntoilulaitteineen.

Me nukuimme Superior King huoneessa. Huone oli todella tilava ja ennenkaikkea tyylikkäästi sisustettu. Huone koostui kahdesta erillisestä tilasta, oleskelu - ja makuuhuone, jotka oli rajattu toisisaan verholla. Sänky oli täydellinen ja valkoiset lakanat odotetusti pehmeät. Nautimme olostamme huoneessa juoden kuohuviiniä ja avasimme jopa television, enpä muista milloin viimeksi olisin arjen keskellä vaan loikoillut ja tuijottanut telkkaria, luksusta.

Näiden Superior-huoneiden lisäksi Kimmelissä on yhden ja kahden hengen huoneita, Presidentti-sviitti sekä kolme Junior-sviittiä.

Oleellinen juttu hotellissa - aamiainen. Aamiaisbuffet tarjoiltiin yhdessä Kimmelin ravintoloista. Tarjolle oli pyritty laittamaan lähiseudun tuotteita. Aamiainen oli oikein hyvä, juuri sellainen kuin hotelliaamiaisen tuleekin olla. Munakokkelia, puuroa, tuoretta leipää, nakkeja, hyvää appelsiinimehua - listaa voisi jatkaa loputtomiin. Söimme hyvin ja rauhassa.

Alun perin oli tarkoitus, että tyttäremme olisi mukanamme, mutta suunnitelmiin tuli muutos ja hän jäi yökylään toisaalle. Äitinä tuli kuitenkin katsottua koko ajan miten hotelli sopisi lapsiperheille, ja hyvin sopisi. Hotellissa oli kiva leikkipaikka hotellin pienille asiakkaille, ravintoloissa oli lasten menut ja syöttötuolit. Meidän Superior huoneessa oli tytärtä varten pinnasänky ja se mahtui sinne helposti, joten suosittelen varaamaan kyseisen hotelliluokan, jos olet perheen kanssa liikenteessä.

Kimmel tuntui olevan erityisesti hääparien suosiossa, sillä lauantaina näin neljä morsianta hotellin aulassa. Tämä kertoo ehkä jotain hotellin tasosta, että morsiusparitkin ovat Kimmelin hyväksyneet. Mutta täytyy todeta, että taidanpa mennä Joensuuhun toistekin. Jo lyhyen viikonloppuloman aikana Joensuusta tuli kovin kotoisa, kaunis ja miellyttävä mielikuva.

Kiitos Kimmel ja sen henkilökunta tasokkaasta majoittautumisesta! Tätä on helppo suositella.

blogiyhteistyö

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013