Viime syksystä lähtien luottotuotteeni hiuksilleni on ollut L'Oréalin Elvital Extraordinary - hiusöljy

Viime syksystä lähtien luottotuotteeni hiuksilleni on ollut L'Oréalin Elvital Extraordinary - hiusöljy. Öljy pehmentää hiuksiani, antaa upean kiillon ja helpottaa muotoilua.

Käytän öljyä sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin.

Eniten käytän öljyä kampauksen viimeistelyssä. Laitan tällöin muutaman pisaran öljyä hiuslatvoihin, jolloin  hiusten leikkaus selkeytyy ja hiuksista tulee kiiltävät.

Laitan öljyä myös pyyhekuiviin hiuksiin ennen kampausta ja föönäystä. Tällöin hieron muutaman tipan öljyä kämmenissä ja levitän öljyä koko hiuksen pituudelle. Öljy tekee hiuksista helpommat selvittää ja suojaa hiuksia fööniltä.

Silloin tällöin teen tehoiskun hiuksille ja teen ravitsevan kuurin. Lisään silloin runsaasti öljyä kaikkialle hiuksiini. Annan vaikuttaa puoli tuntia ja pesen sitten hiukset normaalisti. Lopputulos on kuin silkkiä.

Ihan ykköstuote!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla